Exclusiv! Manuela Oprișiu a izbucnit în lacrimi: "Pe mine nu mă mai doboară nimic acum!"

Author: Alice Popescu

Manuela Oprisiu nu a mai rezistat si a izbucnit in lacrimi

Sursa: Captură YouTube

Pe fosta concurenta de la Puterea Dragostei au podidit-o lacrimile in momentul cand a vorbit despre ce inseamna sa fii mama singura.

Manuela Oprisiu recunoaște că nu este deloc ușor să fii mămică și mai ales mămică singura, însă nu se compara cu nimic bucuria de a fi părinte și mai ales forță interioara pe care ți-o da copilul tău.

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei este în al nouălea cer de când a devenit mama Ozanei și în fiecare zi se minunează de bebelușul pe care l-a așteptat cu atâta nerăbdare. Cu toate că nu este ușor să fie un părinte singur, Manuela nu și mai poate imagina viață altfel decât alaturi de Ozana.

Manuela Oprisiu, cu ochii in lacrimi cand vorbeste despre fiica ei

Citește și: Exclusiv! Kinga dezvăluie adevăratele motive pentru care nu poate trece cu vederea gestul Larisei din Casa Iubirii: "Asta înseamnă să îmi fii alaturi?"

"Este minunat să fii mămică, a spus Manuela la wownews .  Este o fericire și o bucurie și o putere pe care nimeni nu ți-o poate oferi. Nimeni pe lumea asta nu te poate face mai fericit decât copilul tău.

Nimeni nu iți poate da mai multa putere decât copilul tău. Pe mine m-a schimbat mult Ozana, m-a făcut un om mult mai bun cu ceilalți, mult mai blând. Pe mine nu mă mai doboară nimic și nimeni. De când Ozana s-a născut, eu am devenit cea mai puternica femeie. Fata mea îmi da o putere pe care nimeni nu mi-a dat-o. Nu se compara cu fericirea pe care ți-o da copilul tău.
Mamele care mă văd stiu că atunci când iți vezi copilul e ceva sfanț, nu mi-am imaginat niciodată că o să trăiesc fericirea asta." 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, decizie radicală după ce a dezvăluit că este însărcinată: „Este foarte important acest subiect pentru mine” Ce își dorește să facă

Manuela Oprisiu a slabit 30 de kilograme

Manuela Oprisiu nu doar că este topita după fiica ei, însă a reușit datorita ei să se motiveze și să slăbească 30 de kilograme, fiind într-o forma de zile mari:" "Sunt foarte mândră de mine, la toată lumea mă laud și le spun cât de fericită sunt că am slăbit, chiar am slăbit foarte mult, aproape mi-am revenit la forma inițială. Am slăbit aproape 30 kg de când am născut, de 8 luni. La botez, eram mai plinuță, dar acum mi-am revenit aproape la forma inițială. Mi-am dorit foarte mult să slăbesc, am fost și ambițioasă. Am și urmat un regim să zic așa. Vreau să mă operez, dar îmi este frică. După ce am născut, trebuie să îmi fac și eu niște mici ajustări. O să mă vedeți operată, bombă cu ceas."  

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies