Exclusiv! Kinga, decizie radicală în privința lui Radu! Bianca Comănici a avertizat-o: "L-ai pus mai presus de tine!"

Author: Alice Popescu

Kinga isi doreste ca Radu sa castige

Sursa: Captură YouTube

Fosta concurenta a dezvaluit in premiera ce isi doreste de la Radu pe viitor si daca se vede impreuna cu el.

Kinga a recunoscut încă de când a părăsit competiția matrimoniala Casa Iubirii că are sentimente pentru Radu și chiar că este îndrăgostită de el, însă au fost multe lucruri care au făcut-o să se îndepărteze de el și să nu vrea să formeze un cuplu.

Unul dintre motive ar fi chiar imaturitatea concurentului și au fost mai multe situații în care Radu a determinat-o pe Kinga să nu aibă încredere în el.

Kinga si-ar dori ca Radu sa iasa din emisiunea pentru ea

Citește și: Exclusiv! Kinga a spus adevărul despre rolul ei la Casa Iubirii. A avut unele reacții de dragul show-ului sau a fost autentică: "Valorez mai mult decât un premiu la o emisiune!"

În ciuda tuturor lucrurilor, Kinga își dorește să fie împreună cu el, însă nu ar vrea să iasă mai devreme din competiție pentru că omul pe care îl iubește, merita să câștige. Când a auzit aceste cuvinte din partea Kingai, Bianca Comanici, prezentatoarea emisiunii Culisele Iubirii a întrebat-o daca nu îl pune pe el mai presus de tot și daca merita asta.

"Aș vrea să câștige Radu, aș plânge de fericire. Da, merita să câștige. Ar merita, m-aș bucura foarte mult. Aș vrea să iasă și pentru mine, dar nu aș vrea să îi distrug succesul. Aș fi egoista să îi zic să iasă. Să știi că eu sunt foarte prietenoasa, însă Larisa nu a vrut. 

Kinga despre momentul cand a fost falsa in emisiune

Citește și: Exclusiv! Kinga a spus adevărul despre rolul ei la Casa Iubirii. A avut unele reacții de dragul show-ului sau a fost autentică: "Valorez mai mult decât un premiu la o emisiune!"

Globurile de Aur: Au fost anunțate nominalizările pentru 2023

Într-adevăr am fost falsa în emisiune pentru că în afara nu aș putea vorbi cu Larisa. În Casa trebuie. Cu anumite persoane nu aș continua prietenia. Nu am fost sincera pentru că nu am vrut să rănesc. Iți puneam o eticheta urata și nu am vrut, a dezvăluit Kinga.

 

 


Cookies