Exclusiv! Kinga a spus adevărul despre rolul ei la Casa Iubirii. A avut unele reacții de dragul show-ului sau a fost autentică: "Valorez mai mult decât un premiu la o emisiune!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 nov 2022, 12:25

A facut Kinga unele lucruri pentru show sau nu?

Sursa: Captură YouTube

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a povestit detalii din culisele show-ului in care a participat si unde nu a reusit sa faca un cuplu cu niciun baiat.

De foarte multe ori, Kinga a fost acuzata de către foștii concurenți de la Casa Iubirii că face unele gesturi sau spune unele lucruri doar de dragul show-ului și că niciodată nu a fost interesata să facă un cuplu cu cineva.

Mai mult, la un moment dat, un fost concurent a spus că s-ar fi înțeles cu Radu să fie împreună doar pentru a pune mana pe Marele Premiu. Astfel, acum, după ce a ieșit din competiția matrimoniala, Kinga, vine cu lamuri pentru cei care încă mai au dubii cu privire la situația ei.

Citește și: Exclusiv! Kinga a vrut să îi transmită un mesaj lui Radu, însă a izbucnit în plâns: "Mi-e foarte dor de tine!"

Kinga a dezvaluit detalii din culisele emisiunii Casa Iubirii

"Nu am făcut cuplu să intru în Finala", a precizat clar Kinga pentru Culisele Iubirii. Daca făceam cuplu cu Radu pentru show, ieșeam amândoi în fata câștigători, însă nu. Cred că valorez mai mult decât un premiu la o emisiune. Am plâns foarte mult, i-a afectat foarte mult pe ai mei ce s-a întâmplat cu Nicolas.

A existat ceva acolo, mai spre final, după întălnire. Nu se simțea înșelat. Nicolas nici nu a venit pentru mine. El a venit pentru câștigătoarea sezonului. Eu eram singura fata cu doua cecuri. M-a plăcut poate fizic. Radu da, dar nu am avut încredere în el. 

Kinga a avut incredere in Nicolas

Citește și: Exclusiv! Jocurile de culise din spatele eliminării Kingăi de la Casa Iubirii. Cine a vrut-o afară pe blondină cu orice preț?

Globurile de Aur: Au fost anunțate nominalizările pentru 2023

Lui Radu îi place actoria. Cu orice fata interacționă, spunea cuvinte mari. I-a spus Gratielei că este exact ce caută el. Vorbește niste lucruri foarte mari. În spatele camerei, i-am spus lui Nicolas prin ce am trecut și simțeam că îi pasa. Da, a fost pervers. Vedeam că îi pasa de mine, m-am deschis și nu am apucat să spun chiar tot. Aveam încredere că se vă schimba ceva la mine, a dezvăluit Kinga pentru Culisele Iubirii.

 

 


Cookies