Exclusiv! Ilinca Vandici, emoții mari pentru fiul ei, Zian: "Ne pregătim de scoală!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 sep 2023, 02:10

Ilinca Vandici are o relatie mama-fiu de invidiat

Sursa: Instagram

Vedeta Kanal D a vorbit despre relatia frumoasa pe care si-a construit-o cu fiul ei, Zian, dar si despre provocarile pe care ii asteapta de acum incolo.

Ilinca Vandici este mai întăi de toate mama și acest rol nu doar că o prinde de minune, însă a dovedit că pe cât de grijulie este cu fiul ei, Zian, pe atât de implicata este în tot ce face și mai ales este foarte atenta să nu îi scape nimic în ce privește evoluția lui. Cei doi au o relație mama-fiu exemplara, fac numeroase activități împreună, iar vedeta nu poate fi decât mandra de el căci vede cât de frumos și armonios se dezvolta, după cum spune chiar ea intr-un intervi pentru wownews.

Ilinca Vandici, mari emotii pentru fiul ei, Zian

Citește și: Exclusiv! Ilinca Vandici anunță castingul pentru sezonul 8 al emisiunii "Bravo, ai stil". Ce sfat are îndrăgita prezentatoare pentru viitoarele concurente

"Face lucruri în fiecare zi și pentru că sunt prezenta acolo zilnic alaturi de el pentru câteva ore, pentru țoață ziua, pentru câteva minute seara înainte de culcare, nu contează, important e să petrecem timp împreună în fiecare zi, de calitate.

Se întâmplă tot felul de lucruri, acum a descoperit un cuvânt nou "polenta" și i-am spus că e mămăligă. Totul este despre polenta și ne distram copios pe treaba asta. A redescoperit jucăriile de plus și se joaca enorm cu ele. Îi plac fetele și emoțiile care se citesc pe fetele oamenilor. Creste frumos, se dezvolta frumos. Mai avem puțîn și intram în clasa 0, anul viitor, am foarte mari emoțîi, însă până atunci mai avem.
Încă mai respiram...Suntem bine, pe drumul cel bun, ne construim o relație frumoasa, îmi place să îl înțeleg, să fiu și eu înțeleasă și să ajungem la un anumit echilibru care ne face bine"
, a dezvăluit foarte fericita Ilinca.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Frumoasa prezentatoare TV a mai dezvaluit ca incearca sa isi educe fiul incat, mai tarziu, sa stie sa ia propriile decizii fara a se simti rusinat sau constrans de ceva. 

Încerc de acum să-l cresc astfel încât el să aibă o evoluție foarte sănătoasă, să fie sigur pe ceea ce își dorește.  Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților. El va face ceea ce are în casă sau cu ce e obișnuit și cu ce a crescut. Drept urmare, eu încerc să-i dau o educație sau să-l formez astfel încât el să poată lua deciziile în viață.

Ilinca Vandici despre educatia fiului ei: "Copilul meu are și el personalitate sau ce, e marioneta mea?"

Foarte important, nici în ceea ce privește cariera pe care urmează să o aibă, nici în ceea ce privește viața lui personală, eu nu am ce să caut acolo. Copilul meu are și el personalitate, e și el cineva sau ce, e marioneta mea? Exclus, nu d-aia l-am făcut,  a explicat Ilinca Vandici la emisiunea online „Detectorul de minciuni."