Exclusiv! George Tănase a vrut să știe cât costă rochia de cununie a logodnicei sale, Lorena: "Am dorit să stiu dinainte și cum arata, și cât costa și, da, a fost foarte frumoasă!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 sep 2022, 11:55

George Tanase a mers cu logodnica sa isi aleaga tinuta

Sursa: Instagram

George Tănase si Lorena au spus "Da" in fata Ofiterului Starii Civile, insa intr-un cadru de poveste, exact asa cum si-au dorit mirii.

George Tănase și iubita lui, Lorena Pancu, și-au unit destinele în fata Ofițerului Stării Civile alaturi de prieteni dragi și familie.

Cei doi au auvt parte de o petrecere intima și s-au bucurat din plin de prezenta celor apropiați. Povestind în exclusivitate pentru kanald.ro despre evenimentul important din familia lui, George nu s-a abținut să nu facă și o gluma, ce-i drept adevărată, după cum și el recunoaște, despre ținută pe care logodnica lui a ales-o.

George Tanase a vrut sa stie cat costa rochia de cununie a logodnicei sale

" Rochia Lorenei am ales-o împreună, noi nu am crezut în superstiția că, vai, Doamne, nu e bine să vezi rochia miresei înainte de eveniment. Am dorit să stiu dinainte și cum arata, și cât costa.:)). Și da, a fost foarte frumoasa, a arătat superb, așa cum îmi imaginam. Atmosfera a fost extraordinara, cadrul de poveste, prietenii ne-au oferit energia și emoția de care aveam nevoie și a fost o zi cu adevărat ...speciala. 

Citeste si: George Tanase, dezvăluiri exclusive despre cununia civilă: "Totul s-a întâmplat pe ultima sută de metri"

Da, am avut mari emoții legate de evenimentul în sine și am avut parte și de multe surprize din partea celor care au organizat evenimentul. Am avut senzația că eu sunt organizatorul.:) Când am ajuns la locul evenimentului m-am trezit că am parte de multe lucruri frumoase despre care nu știam.

Am avut parte de un loc special amenajat afara, în gradina, pentru cununia civila, în stil American, cu scaunele pentru invitați, cu ghirlande de flori.

George Tanase: "Regret ca totul a trecut atat de repede"

Citeste si: Exclusiv! De ce nu se apucă Maurice Munteanu de sală: "Locul ăla mă deprimă, mediul ăla nu mi se adresează, dar aș face TRX"

Radu Pietreanu, mărturisiri incendiare! Cu ce vedetă celebră ar pleca pe o insulă pustie!

A fost totul foarte frumos și regret doar că a trecut totul atât de repede. Abia acum când revăd pozele îmi amintesc mai clar tot ce s-a întâmplat în acele momente. Nu mi-a trecut niciodată prin minte că Lorena se vă răzgândi. Amândoi ne-am dorit foarte mult să facem acest pas după aproape 5 ani de relație."

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies