EXCLUSIV! Dieta cu care Denise Rifai se menține în formă: "Nu mănânc oriunde! Am un mare respect pentru cum e preparată mâncarea!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 ian 2023, 03:50

Ce dieta are Denise Rifai

Sursa: Instagram

Moderatoarea emisiunii "40 de intrebari..." a recunoscut ca acorda o foarte mare atentie dietei pe care o tine si nu face niciun compromis cand vine vorba de mancare.

Denise Rifai este una din cele mai atrăgătoare prezențe feminine de pe micul ecran acordând o mare importanță felului cum arată. Frumoasa moderatoare TV a recunoscut că nu îi place să gătească și nici nu are timp pentru așa ceva, însă nu mănâncă de oriunde, preferând de ce mai multe ori să își ia mâncare de acasă. Jurnalistul are un adevărat cult pentru mâncarea sănătoasă și nu face niciun rabat, iar acest lucru se reflectă în forma fizica de invidiat, a dezvaluit Denise pentru kanald.ro.

Denise Rifai acorda o importanta deosebita alimentatiei

Citeste si: Interviu de colecție cu Denise Rifai despre dragoste, politică, idealuri și neîmpliniri: "Eu mi-am dorit foarte mult să am copii. Viața trăită e foarte diferită de viața imaginată"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Nu îmi place să gătesc.

Nu mănânc oriunde, am niste locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata.
Mai mult, pe masa de Paște, Denise nu ar alege să puna decât ouăle, în rest ar prefera un drob din ficăței de pui pentru că mi se pare foarte light. Aș pune salata verde, ceapa verde, ridichi. Noi avem o problemă.
Oamenii, după ce mănâncă, li se face foame și foarte putini înțeleg că li se face foame pentru că nu combină bine ingredientele și toată energia se duce acolo și încearcă să digere ce am mâncat. Cred că trebuie să învățăm să mâncăm corect pentru a capătă energie, nu să ni se facă somn.

Denise Rifai: "Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp

Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face putina mișcare, atunci e ok. Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mananaci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp," a

dezvaluit Denise Rifai pentru kanald.ro.