Interviu de colecție cu Denise Rifai despre dragoste, politică, idealuri și neîmpliniri: "Eu mi-am dorit foarte mult să am copii. Viața trăită e foarte diferită de viața imaginată"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 apr 2022, 11:04

Interviu de colectie cu moderatoarea "40 de intrebari...", Denise Rifai

Există o dualitate și totodată o perfectă simbioza între Denise Rifai - femeia și Denise Rifai jurnalistul.

Vorbește despre ea, despre pasiunea ei pentru televiziune, despre oamenii care îi marchează existența, dorințe și despre idealul pentru care luptă, însă știe întotdeauna să își păstreze nota de mister și complexitate care o învăluie prin apariție și discurs. Și cumva, toate aceaste atribute fac trimitere la lumea de care a simțit mereu că aparține prin origine, de altfel: "Lumea arabă e atat de importantă pentru mine...",

marturisește moderatoarea TV despre rădăcinile ei musulmane într-un interviu emoționant pentru kanald.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Denise Rifai, dezvăluiri în premieră despre cel mai fierbinte subiect. De ce a refuzat să intre in politică: "Eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum!"

Denise este o ființă solară. Spune că iubește în egală măsură marea și soarele: "M-aș muta la mare.

E atât de frumos să te trezești să vezi marea. Pe unde prind o raza de soare, mă închin soarelui, îl iubesc și îl salut. Am o relație aparte cu soarele."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Motivul pentru care Denise Rifai alege să se îmbrace în negru în emisiunea "40 de intrebari..."

Însă, recunoaște în egală măsură misterul care o învaluie pe femeia Denise Rifai are legătură in mare parte cu parfumul si floarea preferată si nici alegerea vestimentară nu este întâmplatoare, mai ales când vine vorba de emisiunea pe care o moderează. Și pentru prima data, Denise își dezvăluie o parte din secrete telespectatorilor care sunt curioși să afle mai multe despre ea.

"Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient.

Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul "40 de întrebări..." Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru."

Alegerea bijuteriilor și a parfumului constituie parte integranta și din acel "je ne sais qoui" pe care Denise îl emană prin simpla prezență și pe care ea știe foarte bine să o facă simțită. Îi plac trandafirii, însă cel mai mult îi place parfumul cu nota de trandafir. Denise nu își schimbă parfumul des și a și explicat motivul pentru care alege să fie învăluită în același "sillage" poate

10-15 ani.

Citeste si: Denise Rifai, adevărul despre bărbatul care i-a frânt inima: "Există un el pe care l-am iubit foarte mult"

Denise Rifai: "Am purtat mai mult de 10-15 ani un parfum" 

"Toată viața mea am purtat același parfum în funcție de etapa din viață mea. Sunt o tipa clasica, conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu, mă identific foarte bine în respectiva fază și cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva la nivel de mesaj prin ceea ce vrei să transmiți tu. Daca te vede la fel, daca mirosul este același daca imaginea este aceeași. O etapă în viață mea, am purtat un singur parfum și am avut o perioadă de 1-2ani în care am testat și nu îmi venea să cred că nu mă mai regăseam în primul parfum. Am purtat mai mult de 10-15 ani un parfum, apoi am avut 1-2 de căutări până l-am găsit pe cel de-al doilea. Ambele au în compoziție trandafir. Caut mereu trandafirul. Iubesc foarte mult aceste flori.

Bijuteriile pentru Denise trebuie să fie prețioase fie că vorbim despre aur, diamante sau alte pietre și recunoaște predilecția spre cele musulmane. Însă prețul nu este neapărat un criteriu, ci valoarea sentimentală.

"Îmi plac bijuteriile, îmi place aurul, îmi plac diamantele, îmi plac pietrele. Îmi place tot ce este frumos pe gustul meu. Fiecare piesă pe care am cumpărat-o, am primit-o, am găsit-o în cutia de bijuterii a mamei, este pentru mine foarte importantă. Am bijuterii care sunt foarte arăbești în esența lor și ele sunt preferatele mele, dar pentru mine, eu fiind foarte atentă cu ce mă înconjoară se traduce cumva și nu în bani, într-un film foarte frumos, "Hors de prix." Este un film al cărui mesaj este că nu totul este despre bani și preț.

Cum se imaginează Denise Rifai in rolul de mamă

Dincolo de micul ecran, de duritatea cu care este percepută de cele mai multe ori de public, Denise recunoaște că este un om normal și mult mai sensibil decât își imaginează mulți și are temeri care oricare altă persoană. Mai mult decât atât, Denise vorbește despre dorințe, dar și despre neîmpliniri.

"Nu stiu daca voi deveni mamă vreodată. Ține de Dumnezeu, sunt chestiuni... Eu mi-am dorit foarte mult să am copii când eram mai mică. Viața trăită e foarte diferită de viața imaginată. Cred că aș fi o mamă bună daca ar fi să am copii," a dezvăluit Denise Rifai într-un interviu emoționant pentru Kanal D.