EXCLUSIV! Denise Rifai, adevărul despre invitații care vin în emisiunea "40 de întrebări..." Ce se întâmplă în culisele emisiunii moderate de aprigul jurnalist

Author: Adelina Minulescu

Ce se intampla in culisele emisiunii prezentate de Denise Rifai

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii "40 de întrebări..." a dezvăluit într-un interviu emoționant detalii surprinzătoare din culisele emisiunii pe care o prezintă.

Aprigul jurnalist care sta la cârmă emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" și-a surprins telespectatorii cu câteva detalii legate de ce se întâmplă în spatele producției de succes pe care o moderează. Mai mult, Denise Rifai vorbește in premiera pentru kanald.ro despre invitații pe care îi are în emisiune și cum îi determina să răspundă la întrebările poate deloc comode în ce privește amănuntele cu care au zbuciumat la un moment dat opinia publica.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum își petrece Denise Rifai Paștele. Moderatoarea TV, despre semnficatia acestei Sărbători:"Eu cred într-o călătorie care se va transforma până când sufletul nostru își va fi învățat toate lecțiile"

Denise Rifai, dezvaluiri din culisele emisiunii pe care o modereaza

"Este șansa lor ca toți cei de acasă să poată să îi cunoască.

Vorbim de oameni pe care îi știe toată România sau sunt foarte puțini cei care îi cunosc. Aleg să pun întrebări, poate incomode, pentru că sunt acele întrebări apropo de viața fiecărui invitat în parte ce stau pe buzele tuturor. Eu fac ce ar face toată Romania daca ar avea ocazia și curajul să adreseze acele întrebări. O fac după ce aprofundez mult timp viața invitatului. Sunt foarte mulți invitați.
Ei nu vin la "40 de întrebări..." ca o carte deschisă și iau toate întrebările mele la nivel superficial. Este un carusel de emoții, sunt întrebări care te bucură care scormonesc acolo în tine, sunt chestiuni ce tu le-ai vrut ascunse, sunt chestiuni pe care le vrei iertate. Și eu încerc să mă duc în toate stările, asta îl descarcă pe el ca om. Este magică emisiunea asta. Te face să iți dai seama unde sunt punctele slabe, punctele forte, ce nu este vindecat."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Denise Rifai, despre invitatii din emisiune: "Sunt oameni reali!"

Citeste si: EXCLUSIV! Denise Rifai, dezvăluiri în premieră despre cel mai fierbinte subiect. De ce a refuzat să intre in politică: "Eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum!"

Cât despre echipa cu care Denise lucrează pentru ca telespectatorii să vadă produsul finit, moderatoarea TV explică faptul că sunt zeci de ore de muncă, sute de pagini de citit și o documentare amănunțită despre un invitat. "Eu nu sunt singură, apar ca o interfață plăcuta, dar în spatele meu sunt niste femei inteligente, foarte muncitoare pe care le iubesc foarte mult și fară de care nu ar fi posibilă această emisiune.

Sunt "n" situații în care dacă nu ar fi ele, eu nu aș fi deloc. Ies 50-60 de întrebări. Formulez și adresez toate întrebările în complexitatea lor. Și daca nu le adresez, le strecor iîntre cunvinte în poveștile care descriu situația pentru care eu pun întrebarea. Modul cum mânuiești acea scurtă întrebare devine cu atât mai importantă ca el să nu scape. Oamenii pe care i-am avut invitați sunt de mare calitate, cu bunele și relele lor. Sunt oameni reali," a dezvaluit Denise Rifai in exclusivitate pentru kanald.ro.