Exclusiv! Cum se înțelege Ștefania de la Casa Iubirii cu părinții iubitului ei: "Mă înțeleg foarte bine cu mama lui, chiar cu toată familia lui"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 dec 2022, 12:25

Cum se intelege Stefania de la Casa Iubirii cu parintii iubitului ei

Sursa: Captură YouTube

Stefania, fosta concurenta de la Casa Iubirii, si-a gasit in sfarsit linistea pe plan sentimental.

A plâns, a suspinat după Cristian, însă acum Stefania, fosta concurenta de la Casa Iubirii, nu mai este singura și se simte foarte iubita. Tânără de 19 ani are o relație cu un băiat din București la care și locuiește. Stefania spune că nu s-au mutat împreună însă ea locuiește mai mult la el. Cât despre Sărbători, fosta concurenta de la Casa Iubirii spune că le vor petrece împreună și vor merge inclusiv la Pitești la părinții iubitului ei.

Oricum, relația dintre Stefania și familia lui este foarte buna chiar daca se cunosc de puțin timp, a precizat fosta concurenta pentru Culisele Iubirii.

Cum isi va petrece Sarbatorile Stefania de la Casa Iubirii

Citește și: Antrenorul lui Iancu Sterp aruncă bomba: "Le-a adus cei mai mulți bani. S-a simțit folosit!" Cum s-ar fi folosit organizatorii RFX de notorietatea lui pentru a caștiga bani

Ce rugăciune e bine să citești de Crăciun. Dacă vrei să ai noroc, atunci trebuie să o rostești pe 25 decembrie

"Mă înțeleg foarte bine cu mama lui, chiar cu toată familia lui. Este o familie extraordinar de bună și caldă. Am fost primită cu brațele deschise. Mama lui e o femeie deosebită. Și părinții mei știu despre relație. Ei încă nu se cunosc încă. Cred că de sărbători mergem la Pitești, la părinții lui și apoi, poate, și la mine acasă.", a mai spus Ștefania.

Stefania despre relatia cu Cristian:" "Nu m-am mai întâlnit cu el!"

Cristian, fostul ei iubit, este doar o amintire pentru Stefania pentru ca nici macar nu au mai vorbit sau sa se mai intalneasca cu el din intamplare frecventand aceleasi cluburi:" "Nu m-am mai întâlnit cu Cristian și nici nu aș fi vrut. A fost o etapă din viața mea, s-a încheiat, a fost doar o experiență și atât, nimic serios.

Nu regret nimic din ce am făcut până acum.", a mărturisit Ștefania, la Culisele Iubirii. 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies