Antrenorul lui Iancu Sterp aruncă bomba: "Le-a adus cei mai mulți bani. S-a simțit folosit!" Cum s-ar fi folosit organizatorii RFX de notorietatea lui pentru a caștiga bani

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 dec 2022, 10:23

Roby Mund, adevarul despre suma ceruta de Iancu Sterp

Sursa: Captură YouTube

Roby Mund vorbeste despre dedesubturile participarii lui Iancu Sterp in Galele RXF si cum s-a simtit fiul mamei Geta pacalit de organizatori.

Antrenorul lui Iancu Sterp vine cu dovezi în ce privește faptul că Iancu Sterp a avut de pierdut de pe urma participărilor la Galele RXF în loc să câștige.

Iar mărul discordiei a fost însuși Neveu care ar fi șantajat organizatorii să lupte pe o suma mai mare decât Iancu Sterp pentru că altfel renunță la meci. Mai mult, se pare că Ovidiu Neveu ar fi încasat mult mai mult decât Iancu Sterp, lucru aflat ulterior atât de antrenor cât și de fiul mamei Geta. Astfel, TikTok-erul ar fi primit nici mai mult nici mai puțin decât 10 000 de euro desi Iancu Sterp era vedeta meciului și a adus cei mai mulți urmăritori pe canalul de Youtube al Galelor RXF. 

Cati bani a cerut, de fapt, Iancu Sterp pentru a lupta in Gale din nou

Citește și: Roby Mund, antrenorul lui Iancu Sterp, rupe tăcerea: "Iancu Sterp nu mai luptă în februarie!" Adevărul despre sumele de bani încasate de fiul mamei Geta din lupte

"Iancu a vândut singur 3 000 de bilete la acea Gala, în total 21 000 euro și el a primit  7 500 de euro.

Iancu e singurul luptător care le aduce bani celor din RXF. Am vorbit cu promotorul și am întrebat de ce Iancu nu este invitat la emisiunile lor. Mi s-a răspuns că Iancu vorbește prost. Iancu vorbește gramatical corect poate mai bine din trei sferturi de invitații care au fost acolo. Iancu vine și spune niste lucruri de care se știe că are dreptate și au greșit fata de el.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Radu aruncă bomba! De ce se teme Diana cel mai tare în competiție. Concurentul i-a descoperit slăbiciunea. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 21 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Roby Mund dezvaluie cum s-a ajuns la suma de 30 000 de euro

Nu Iancu și-a căutat adversari. M-a deranjat o singura întrebare și anume daca nu cumva cere 30 000 de euro pentru că îi e frica să lupte. Iancu nu cere că îi e frica să lupte. 30 000 e o suma pe care o merita în RXF, urmăritorii sunt datorita lui Iancu. Suma asta e de mijloc, a cerut mult mai mult, am negociat și de la 20 000 de mii s-a ajuns la 30 000, a dezvăluit antrenorul lui Iancu Sterp, Roby Mund.

 

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies