Exclusiv! Ce meserie își dorește să urmeze fiica Ronei Hartner: "De la mine a împrumutat timiditatea, nu îmi fac griji, nu o împing cu nimic"

Author: Alice Popescu

Ce meserie isi doreste sa sa urmeze fiica Ronei Hartner

Sursa: Facebook

Adolescenta are si inclinatii artistice intocmai ca mama si ca tatal ei, insa ar vrea, totusi sa urmeze o alta cariera.

Rona Hartner este foarte mulțumită de parcursul fiicei sale și o considera cu capul

pe umeri la cei 13 ani. Desi este o vârstă extrem de sensibila atât pentru părinți cât și pentru copii, artista nu se vaită și spune că se descurca de minune cu fiica ei Sumalya care este o fire extrem de analitica înainte de a face un lucru. Și mai mult, are totala încredere în ea deoarece puștoaică îi spune tot ce face.

Rona Hartner despre meseria fiicei sale

Citeste si: Exclusiv! Pasiunea neștiută a Otiliei Bilionera: "Îmi place să gătesc prăjituri când am timp, am rețetele mele personale"

Rona nu a prins-o cu minciuna niciodată, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să fie precauta. Cât privește capitolul aptitudini, actriță a dezvăluit pentru kanald.ro faptul că nu o forțează cu nimic. Are puțin din firea ei, are voce foarte buna, însă este foarte timida

și are senzația că nu se va ridica la nivelul mamei ei.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

"Din nefericire i-am transmis și timiditatea mea. Ea ar putea foarte bine să fie un psiholog. Are talent la muzica, face și bas și voce, dar este foarte timida, mult mai timida

decât eram eu și atunci nu prea îndrăznește. Însă, stiu eu copiii ăștia timizi că trebuie să își găsească ei contextul și explodează. Nu îmi fac griji, nu o oblig, nu o împing cu nimic. Mi-a zis că vrea să fie hair stylist. I-am zis, mai, mami, să miroși toată ziua a parfumuri, dar daca vrei să fii hair stylist, am fie, este o cariera că oricare alta, dar îmi dau seama că vrea să fie ceva diferit de mine.

Rona Hartner si-a anulat nunta! Prietenii artistei erau pe ultima suta de metri cu pregatirile

Fiica Ronei Hartner isi doreste o meserie diferita de a mamei ei

Citeste si: Exclusiv! Logodnicul Andei Adam abia așteaptă să devină tătic: "Ne dorim foarte mult un copil. În aceasta relație nu am făcut niciun compromis"

Eu sunt modelul ei și atunci pentru ea este foarte greu. Nu sunt genul de părinte care se șterge și se face mai slab decât este că pe urma copilul să se creadă mare și tare. Nu e buna aceasta mentalitate. Copilul își pierde respectul și încrederea. Părintele trebuie să fie net superior, iar copilul să vrea să fie capabil să învețe", a declarat în exclusivitate Rona Hartner.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.