Exclusiv! Logodnicul Andei Adam abia așteaptă să devină tătic: "Ne dorim foarte mult un copil. În aceasta relație nu am făcut niciun compromis"

Author: Alice Popescu

Ce spune Anda Adam despre un copil cu actualul ei logodnic

Sursa: Instagram

Anda Adam si logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, au vorbit despre viitorul lor impreuna si despre dorinta de a avea cat mai repede un copil.

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci, logodnicul ei, au planuri mari pentru viitor dorindu-și cât mai repede un copil. Cei doi au împreună 3 copii din căsătoriile anterioare, însă acum sunt hotărați să aibă și unul al lor. Cât despre relație, cei doi au recunoscut că nu exista compromisuri în ce-i privește, termenul fiind unul prea dur pentru că acolo unde este dragoste, este și înțelegere și nu se pune problema de așa ceva.

Anda Adam si logodnicul ei, pregatiti sa aiba un copil

Citeste si: Exclusiv! Ruby are sau nu cont pe OnlyFans? Cântăreața a spus adevărul despre cea mai recentă postare: "Mă uit în oglindă, mă mângâi"

Yosif: "Anda investește foarte mult în mine. Acum, sper să și recupereze, a glumit omul de afaceri.

Anda Adam: "Momentan sunt cu inelul de logodna pe mana stangă, aștept și verigheta. Am investit cu sufletul în el, a spus cantareata pentru wownews.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Yosif: "Încă nu știm când vom vedea verigheta.

Surprize-surprize! La noi în relație avem armonie și încredere.

Anda Adam: "Când e dragoste reala, totul vine de la sine. Totul vine de la sine. Nu prea facem compomisuri. Ne înțelegem de minune. E mult spune compormis. Poți spune înțelegere. Fiecare este unic. Uneori poate mai gândești și altfel, mai simți și altfel, dar nu poți numi compromis.

Exclusiv! Logodnicul Andei Adam abia așteaptă să devină tătic:

Yosif: "Eu sunt cu surprizele.

Așteptam și un copil. Ne dorim copii și așteptam momentul perfect. Avem 3 copii împreună, au dezvăluit cei doi pentru wownews.

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies