EXCLUSIV Ce face Cristina Mihaela Dorobantu inainte de fiecare editie Puterea Dragostei: ''Merg in cabina mea...''

Author: Oana Picerea
Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea Puterea Dragostei

Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoare Puterea Dragostei, a dezvaluit, in exclusivitate pentru kanald.ro, ce face inainte de a filma fiecare editie Puterea dragostei.

Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea Puterea Dragostei, ne-a dezvaluit in exclusivitate ce face inainte de fiecare editie a emisiunii. Aceasta a plecat de putin timp in Turcia, unde au loc filmarile, dar recunoaste ca s-a acomodat destul de usor cu conditiile de acolo. Pasionata de moda si de tot ceea ce este frumos, Cristina Mihaela Dorobantu nu a putut sta prea mult timp cu hainele pe care le-a luat cu ea, asa ca la nici doua saptamani de la inceputul filmarilor a fost nevoita sa revina in Romania pentru o scurta perioada de timp.

Dupa ce si-a ''imbogatit'' garderoba, Cristina Mihaela a reluat filmarile pentru Puterea Dragostei. 

Citeste si: Cristina Mihaela i-a pus la punct pe concurentii Puterea dragostei: "Veti fi descalificati!"

Cristina Mihaela Dorobantu, dezvaluiri din culisele Puterea Dragostei

De asemena, Cristina Mihaela Dorobantu ne-a povestit, in exclusivitate, ce ritual are inainte de fiecare editie Puterea Dragostei si chiar ne-a aratat ''arsenalul'' ei de frumusete. 

''Cam asa arata o parte din ritualul meu de infrumusetare zilnica:) Inaintea filmarilor pentru fiecare editie a emisiunii Puterea Dragostei merg in cabina mea, acolo unde ma asteapta "arsenalul" de make-up'',  ne-a dezvaluit Cristina Mihaela. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristina Mihaela Dorobantu se întoarce în țară. Anunțul făcut de prezentatoarea de la "Puterea Dragostei": "Trebuie să vin pentru că..."

Filmările pentru sezonul cu numărul trei al emisiunii "Puterea Dragostei" au început și dacă cei ce o urmăresc pe Cristina Mihaela pe instagram credeau că aceasta va rămâne în Turcia o lungă perioadă de timp, ei bine, prezentatoarea de televiziune a făcut un anunț surprinzător.

Cristina Mihaela Dorobantu se întoarce acasă, însă nu pentru foarte mult timp. Aceasta este nevoită să revină în țară pentru a-și achiziționa mai multe ținute, urmând să se întoarcă din nou în Turcia pentru a continua filmările pentru noul sezon "Puterea Dragostei".

Noua prezentatoare a show-ului de televiziune s-a declarat foarte încântată de faptul că va ajunge în România pentru câteva zile.

"Diseara mă întorc în țară, abia aștept. Sper să nu rămân blocată pe acolo. Sunt fericită că vin în țară, trebuie să vin pentru că nu mai am haine. Sper să terminăm repede astăzi (n.r filmările)  astfel încât să vin spre casă, să nu mai întâmpin probleme precum sistemul blocat din vamă sau mai știu eu ce.

Să vin direct acasă la mine.", a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Citeste si: Primul mesaj al noii prezentatoare, Cristina Mihaela pentru fanii "Puterea dragostei": "Preiau stafeta"

Cristina Mihaela Dorobantu i-a pus la punct pe concurentii Puterea dragostei: "Veti fi descalificati!"

Prezentatoarea emisiunii  Puterea Dragostei  si-a exprimat dezacordul fata de ce se intampla in casa si i-a pus la punct pe baieti.

Ce le-a spus Cristina Mihaela?

Conflictele din casa dragostei au suparat-o pe Cristina Mihaela Dorobantu. Prezentatoarea  Puterea Dragostei  a intrat in casa extrem de dezamagita si nu a ezitat sa le atraga atentia concurentilor despre comportamentul nepotrivit pe care l-au aratat!

Puterea Dragostei poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana duminica, de la 11.00 si de la 17.00 si in weekend de la 16:00 si de 19:00, pe Kanal D. Emisiunea poate fi urmarita si online, pe Kanal live:  https://www.kanald.ro/live.html  

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!