EXCLUSIV Ce a mărturisit Costi Ioniță înainte de a pleca la Survivor România?

,
Costi Ioniță, concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor
Costi Ioniță, concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor[Sursa foto: Instagram]

Costi Ioniță va face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România și este încrezător în șansele lui de reușită. Ca a declarat înainte de a pleca în Republica Dominicană?


In articol:

Dacă în muzică a reușit să facă performanță, astfel că de-a lungul timpului a obținut rezultate spectaculoase, Costi Ioniță este hotărât să ajungă cât mai departe și în competiția Survivor România.

Costi Ioniță, gânduri înainte de Survivor România

Concurenții de la Survivor România, atât cei din echipa Faimoșilor, cât și cei care compun echipa Războinicilor au plecat în Republica Dominicană, locul unde

vor trăi o experiență memorabilă și își vor testa limitele. Competiția nu va fi deloc ușoară, dar cu toate acestea, Costi Ioniță este pregătit pentru ceea ce va urma.

Pe aeroport, înainte de a pleca în Republica Dominicană, Costi Ioniță a declarat că se va descurca la Survivor România, cu toată că este conștient de faptul că vor exista multe momente tensionate, dar și provocări. Concurentul din echipa Faimoșilor se ghidează după sloganul care l-a făcut celebru în industria muzicală din România: „Costi forță!”.

„Forță, cum altfel? Am venit gata pregătit și cu Dumnezeu înainte acum. Ne descurcăm noi. Suntem bine, suntem forță.”, a spus Costi Ioniță înainte de a pleca la Survivor România.

Costi Ioniță va lupta în sezonul cu numărul 2 al emisiunii Survivor România alături de Faimoși. Aceștia vor încerca să se impună în fața echipei adverse, Războinicii, încercând să își construiască un adăpost, dar și să câștige cât mai multe avantaje în cadrul traseelor din Dominicană. 

Citeste si: Imagini in exclusivitate! Concurentii „Survivor Romania” au plecat in Republica Dominicana!

Întrebat ce l-a determinat să accepte provocarea Survivor România, Costi Ioniță a mărturisit că își dorește să vadă dacă se poate descurca în situații limită.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! „Survivor România” va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite,

în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”,  a declarat Costi Ioniță. 

Sezonul trecut al show-ului de televiziune Survivor România a demonstrat că pentru a reuși, concurenții trebuie să dea dovadă de rezistență fizică, dar și psihică, dar și foarte multă inventivitate.

Citeste si: Costi Ioniță e plin de bani, dar nu face furori deloc pe străzi! Ce mașină conduce artistul

 

Citește-ne pe
Citește și:

"Survivor Romania", cea mai dura competitie din istoria televiziunii, revine in curand cu cel de-al doilea sezon, la Kanal D!

CUTREMUR în tenis: Un jucător a fost SUSPENDAT PE VIAȚĂ, după ce a trucat meciuri pentru pariuri timp de 4 ani

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Costi Ioniță, concurent la „Survivor România”, sezonul 2. Ce l-a determinat să accepte provocarea?

Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii „grei” în cea mare tare competiție din 2021 – cel de-al doilea sezon „Survivor România”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies