Costi Ioniță e plin de bani, dar nu face furori deloc pe străzi! Ce mașină conduce artistul

,
Costi Ioniță
Costi Ioniță a început să cânte de la vârsta de 6 ani, decizia aparținând părinților, aceștia înscriindu-l la „Clubul pionierilor” din Constanța.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și producători români, cu un succes impresionant peste hotare. După ce a părăsit România, interpretul a avut parte de o transformare spectaculoasă, atât pe plan personal cât și profesional.


In articol:

Costi Ioniță a lăsat în spate cariera din România și a luat-o de la zero cu muzica, tocmai în America! Artistul nu se poate plânge de nimic, căci are parte numai de satisfacții și pare că și-a găsit, cu adevărat, locul în lume. 

Costi Ioniță
La 12 ani a intrat în taraful clubului din Constanța, unde l-a avut ca profesor pe Ion Rădulescu. La 13 ani a mers cu taraful într-un turneu în Franța.

Este plin de bani, dar a ramas la fel de modest

Cunoscutul artist a gustat succesul încă de la o vârstă destul de fragedă. Desi și-ar permite să epateze cu un autoturism de lux, costi preferă să rămână extrem de simplu inclusiv la capitolul acesta.

Costi Ioniță are 42 de ani și arată complet diferit față de cum îl știau fanii, pe vremea când era în trupa Valahia și cânta, alături de Mihai Trăistariu și Dorin Topală, celebrul hit „Banii și fetele'.

A descoperit trupa Exotic (din care, după despărțire s-au format Blondy și Sexxy).După ceva timp, a creat prima melodie manea „Femeia te iubește”, cu influențe orientale. Au urmat trupele Kosovo și Elegance (această trupă având mai multe formule), care au susținut stilul de manea ce ajunsese în mare vogă.

Citeste si: Jador, Majda Aboulumosha si Simona Hapciuc incheie lista Faimosilor din cel de-al doilea sezon “Survivor Romania”

Din cauza apariției neînțelegerilor între Valahia și o serie de întâmplări negative, Ioniță s-a despărțit de formația Valahia.

După această despărțire, Valahia a fost continuată câțiva ani de către Dorin T. și Mihai T., iar Costi și-a început cariera solo. Împreună cu Andrea, formează trupa Sahara. Printre cele mai cunoscute cântece ale lor se află Upotrebena și I wanna (cu Shaggy și Bob Sinclar). Costi Ioniță deține postul de radio Party Radio și postul de televiziune Party TV care nu mai este difuzat și Mynele TV. Costi a fost nominalizat în 2012 la „Premiile Grammy” cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna intitulată „Dame”.
Costi Ioniţă şi regizorul Alex Ceauşu au lansat recent label-ul “Forzza Music” şi au planuri mari pentru acest nou proiect.

Costi Ioniță
A urmat Școala de Muzică din Constanța: percuție și pian; Școala Populară de Arte din Constanța: acordeon, canto.

Ce mașină conduce Costi Ioniță

Costi Ioniță a demonstrat de atâtea ori că se poate reinventa și o poate lua oricând de la capăt. Artistul a luat drumul Americii, acolo unde se bucură de un succes răsunător în lumea muzicală.

Pentru că în România nu a fost apreciat așa cum și-ar fi dorit, le-a arătat tuturor că în afara țării este un adevărat idol. Nu a trecut mult, iar Costi Ioniță a început cu ușurință să învârtă banii pe degete. Cu toate acestea, a rămas un artist modest, care nu mai pune preț pe mașini de lux.

Și, ca să nu vă mai ținem în suspans, vă spunem chiar acum ce mașină conduce Costi Ioniță! Artistul se plimbă cu n BMW X5, fabricat în anul 2014, automobil al cărui preț, second hand, nu depășește 23.000

de euro.

Costi Ioniță a uitat complet de lux și opulență, căci înainte, mai exact în anul 2007, artistul și-a placat cu aur de 24 karate, jaguarul pe care îl deținea. Anii au trecut, iar cântărețul a realizat că sunt lucruri mult mai importante în viață. În prezent, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din America, dar și unul dintre cei mai căutați compozitori muzicali.

Costi Ioniță
În ceea ce privește mașinile pe care le conduce, artistul a fost observat de curând coborând de la volanul unui BMW X5, modelul 2010 – 2014.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Costi Ioniță, concurent la „Survivor România”, sezonul 2. Ce l-a determinat să accepte provocarea?

Klaus Iohannis a promulgat legea privind incriminarea traficului de substanţe dopante cu grad mare de risc

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Bianca Comanici la "Survivor?" Ce DEZVALUIRE a facut focoasa castigatoare "Puterea dragostei"

Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies