EXCLUSIV! Bianca Mitroi, adevărul despre eliminarea de la Casa Iubirii. Cine a stat în spatele eliminarii si ce dezvaluire-bombă a facut despre una din concurente

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 ian 2023, 14:20

De ce nu se astepta Bianca sa fie eliminata de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Bianca Mitroi este prima concurentă din Casa Iubirii care părăsește reality show-ul matrimonial unde începuse o poveste cu Sorin.

Desi nici macar camerele de luat vederi nu a u reușit să surprindă sărutul dintre Bianca și Sorin, iată că fosta concurenta povestește cu lux de amănunte cu au stat lucrurile în ce privește eliminarea ei din cadrul Casei Iubirii. Atât pentru ea cât și pentru telespectatorii și fanii ei, a fost o surpriza neplăcută și chiar șocantă pentru că nimeni nu se aștepta ca ea să părăsească reality show-ul, a dezvaluit fosta concurenta pentru canalul online wownews.

Bianca Mitroi, adevarul despre eliminarea de la Casa Iubirii

Bianca a dezvăluit și numele celor care au contribuit la eliminarea ei: "Da, în Gala în care am fost eliminata, am văzut toate fetele reale. Eu mă aștept la orice, dar nu mi-am imaginat că voi ieși din casa. Eu luasem o hotărâre pentru mine și a fost cu atât mai șocant. M-a durut foarte tare, au ras în momentul în care am plecat.

Chiar daca aș fi avut un conflict cu cineva de acolo, tot nu aș fi putut face ce au făcut. Da, am pus o imagine cu un șarpe și am făcut referire la câțiva concurenți: Kinga, Corina, de gemene nu aș putea spune, au fost manipulate de Corina, le-a luat de partea ei. Dintre băieți, Radu. Nu m-aș fi așteptat. L-am văzut că un băiat bun, dar și-a jucat cartea bine."

Citeste si: Bianca Mitroi, dezvăluiri în premieră despre cea mai grea perioadă din Casa Iubirii: "Am slăbit 7kg, abia mă mai țin pe picioare! Nici nu pot să mănânc!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca: "Mi-am schimbat impresia despre Kinga și Radu. Iolanda și Mihai mi-au părut mai puțin atrași unul de celalalt.

Însă, în Gala mi-am dat seama de alte lucruri. Kingai îi placea de Sorin și mi-am dat seama destul de tărziu. Eu am încercat să vorbesc cu fetele de multe ori. Când au avut prima ocazie, au lovit în mine. Orice greșeală făceam, mă taxau. Cu Iolanda mă înțelegeam bine chiar daca se exprima mai dur. Era prea sensibila și vulnerabila."

Citeste si: EXCLUSIV! Avertisment dur pentru Kinga în relație cu Radu. Ce se întâmplă cu ea în cadrul reality-show-ului Casa Iubirii

Ce dezvaluiri-bomba a facut Bianca despre Corina de la Casa Iubirii

Iolanda a fost singura dintre concurente care a spus că îi simte lipsa Biancai, în schimb, Corina a susținut că a plâns după Gala că i-a fost mila: "Ea suferă de atacuri de panica și am fost lângă ea. Oamenii uita, așa se întâmplă. Fiecare om primește ce trebuie. Ea a plâns pentru că a făcut anumite greșeli fata de mine.

I-a fost doar teama de reacția publicului. Mi-a spus des asta. Asta este motivul real. Noi ne-am întâlnit la filmuletele de prezentare și avea o atitudine că e cea mai frumoasa și cea mai cea. Însă băieții mă apreciau de atunci. Ea s-a schimbat de atunci...."