Bianca Mitroi, dezvăluiri în premieră despre cea mai grea perioadă din Casa Iubirii: "Am slăbit 7kg, abia mă mai țin pe picioare! Nici nu pot să mănânc!"

Author: Alice Popescu

Bianca Mitroi, adevarul despre perioada cat a stat in Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Bianca Mitroi, una din cele mai frumoase si carismatice concurente de la Casa Iubirii, a avut si ghinionul sa fie prima eliminata din reality show.

Bianca Mitroi a fost eliminata de la Casa Iubirii fiind totodată și prima concurenta din seria de eliminări care vor avea loc duminica în Gala. Foarte dezamăgiți de ce i s-a întâmplat Biancai, mulți dintre telespectatori și fani au reacționat spunând că Bianca a fost una din cele mai finute și mai elegante prezente de la Casa Iubirii.

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Mitroi, adevărul despre eliminarea de la Casa Iubirii. Cine a stat în spatele eliminarii si ce dezvaluire-bombă a facut despre una din concurente

Bianca Mitroi, prima concurenta eliminata de la Puterea Iubirii: "Am slăbit 7 kg, abia mă mai țin pe picioare" 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fosta concurenta a dezvăluit că și pentru ea a fost socul foarte mare atunci când a părăsit reality-show-ul și mai mult, nu se așteptă că mulți dintre concurenții prezenți în Gala eliminatorie să îi rada în fata pentru că a părăsit competiția:" "Da, în Gala în care am fost eliminata, am văzut

toate fetele reale. Eu mă aștept la orice, dar nu mi-am imaginat că voi ieși din casa. Eu luasem o hotărâre pentru mine și a fost cu atât mai șocant. M-a durut foarte tare, au ras în momentul în care am plecat. Chiar daca aș fi avut un conflict cu cineva de acolo, tot nu aș fi putut face ce au făcut. Da, am pus o imagine cu un șarpe și am făcut referire la câțiva concurenți: Kinga, Corina, de gemene nu aș putea spune, au fost manipulate de Corina, le-a luat de partea ei.
Dintre băieți, Radu. Nu m-aș fi așteptat. L-am văzut că un băiat bun, dar și-a jucat cartea bine,
a dezvaluit Bianca pentru Culisele Iubirii de pe canalul wownews

Bianca Mitroi, dezvaluire despre concurentii care au tradat-o in Casa Iubirii

Bianca a mai dezvăluit faptul că a avut o perioada foarte grea cât timp a stat în Casa Iubirii și chiar daca s-ar întoarce negreșit pentru Sorin, tânără cântăreață a declarat că din cauza stresului și a tot ce a indurat din partea fetelor, a slăbit enorm,

cel puțin 7 kg și abia se mai tine pe picioare: "Am slăbit 7 kg, abia mă mai țin pe picioare. M-am supărat foarte tare, abia reușesc să mănânc. Voi merge la biserica, vreau să îmi merg la tara, la bunicii mei. Cu siguranță mă vor ajuta să îmi revin."