Exclusiv! Andreea Pirui ține cont întotodeauna de părerea iubitului ei. Ce schimbări de look ar vrea să își facă bruneta

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 nov 2022, 13:48

Andreea Pirui vrea sa se marite cat mai repede

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei este atat de indragostita de viitorul sau sot incat de fiecare data tine cont de pararea lui.

Andreea Pirui este o iubita model deoarece nici nu se gândește să nu asculte de sfaturile bărbatului lângă care vrea să își formeze o familie în viitorul apropiat, după cum spune chiar ea pentru wownews. Mai mult decât atât și în ce privește look-ul sau, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, îi cere părerea iubitului ei care i-a spus ferm să nu își mai puna șuvițe și nici să se

mai întoarcă la blondul care a consacrat-o în timpul show-ului matrimonial." Blondul pe care l-am avut la par mi l-a deteriorat foarte tare. Am făcut o schimbare și îmi place. Am reușit să stau nevopsita câteva luni, apoi m-am făcut bruneta. El mă place așa, țin cont de părerea lui. Mi-a zis să nu îmi pun șuvițe că îmi stric parul!"
 

Citește și: Exclusiv! Kinga, dezvăluirile care aruncă totul în aer despre relația dintre Ionut și Larisa! Ce se întâmplă cu adevărat între ei

Andreea Pirui, topita dupa iubitul ei

Andreea este foarte entuziasmata de nunta care vă avea loc în curând asta daca iubitul se vă grăbi să o ceara pentru că de ziua ei nu a făcut acest lucru chiar daca ea așteptă cu nerăbdare: "Eu vreau să mă mărit, sunt mai mare și am iubit, a declarat fosta concurenta de fata cu prietena ei, Andreea Ardelean.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj dur la adresa Biancăi:

Andreea Pirui astepta sa fie ceruta de sotie de ziua ei

" Relația este la un alt nivel, a dezvaluit Andreea pentru wownews. Ne iubim mai mult. Vrem o altă etapă în viața noastră, să ne căsătorim, să facem copii. Încă nu m-a cerut de soție, dar urmează. Suntem de 6 luni împreună, are în plan să mă ceară.

I-am și spus că de ce nu m-a cerut de ziua mea și a zis că nu vrea să fie ca alții, să fie un loc mai special.  I-am zis la glumă, că doar nu făcea același lucru ca și fostul. Îmi place să fie surpriză.", a declarat Andreea Pirui.

 

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies