Exclusiv! Andreea Mantea recunoaște că s-a schimbat după ce l-a născut pe David: "De câțiva ani încerc să mă pun pe mine pe primul loc"

Author: Alice Popescu

Odata cu iubirea pentru puiul ei, Andreea Mantea a redescoperit un lucru important pe care il pierduse in urma cu ceva timp.

Andreea Mantea, frumoasa prezentatoare a reality-show-ului Casa Iubirii, a dezvăluit unul dintre cele mai importante lucruri care acum o definesc că și mama și femeie.

Vedeta a recunoscut că înainte să îl nască pe David nu simte deloc apreciere fata de sine și nici nu a căutat să afle mai mult despre acest lucru până recent. "Mi-am dat seama că trebuie să mă iubesc pe mine, să fiu bine cu mine că să pot să îi ofer copilului meu lucruri frumoase. Nu mă refer la cele materiale, ci la cele spirituale,
a dezvăluit Andreea Mantea pentru wownews.

Citeste si: Exclusiv! Bianca Comănici, impresionată până la lacrimi de nunta Getuței Sterp: "M-au primit foarte frumos"

Andreea Mantea: "Nu cred că o mama poate descrie în cuvinte ce simte când se uita în ochii copilului ei"

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Atunci am înțeles cât de important e să te iubești tu pe tine și asta nu se întâmplă după mulți ani. De câțiva ani încoace am ajuns să fac asta și să mă redescopăr și poate să mă descopăr, aș putea spune în unele cazuri și să mă bucur că încep să îmi fac bine și să încerc să îmi îndeplinesc dorințe, să mă pun pe primul loc, să fiu fericita.

Nu cred că o mama poate descrie în cuvinte ce simte când se uita în ochii copilului ei.

Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Andreea Mantea: "Lui David ii este rusine sa imi spuna cand greseste"

Cred că iubirea se simte și nu pot să exprim în cuvinte, să exprim iubirea pentru un bărbat, aș putea explica, iubirea pentru mama, aș putea explica, o simt pentru colegi, prieteni, dar ce simt pentru copilul meu nu aș putea. Eu mă comport cu el că și cu un omuleț mare. El îmi spune tot ce face și tot ce simte. Îi este rușine și greu să îmi spună când greșește. E foarte haios când nu își găsește cuvintele, a declarat Andreea Mantea într-un interviu pentru wownews.

 

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies