EXATLON Cine a fost eliminat de la EXATLON! Numele concurentului care a parasit competitia

,

Duminica seara, la precedenta prezenta a concurentilor in Arena, Faimosii i-au nominalizat pentru eliminare pe Ion Oncescu, Diana Bulimar si pe Flo, cel mai recent membru al echipei.

Decizia finala a fost a telespectatorilor, care au putut vota telefonic, prin SMS, favoritul pe care au dorit sa il salveze de la eliminare.

 

Citeste si: EXATLON 20 februarie. Cine a fost eliminat dintre Anca, Alex si Radu

Cine a fost eliminat de la EXATLON in 13.02.2017

 

Inainte de a dezvalui numele concurentului eliminat de la EXATLON, prezentatorul Cosmin Cernat, le-a cerut concurentilor  sa povesteasca cat de greu e concursul EXATLON, dincolo de ce se vede pe micul ecran.

 

"E foarte grea. Din lipsa hranei nu putem sa alergam, nu putem. Daca facem putina miscare, dupa miscare ne este foame. Pur si simplu, nu poti sa faci prea mult efort. Cred ca e cea mai grea competitie. 

 

Sunt momente in cand trebuie sa te duci la joc si, poate, nu ai vlaga aia necesara, nu ai puterea sa joci, dar inghiti in sec si te duci, nu ai ce face...", a marturisit Ionut.

 

Cine a fost eliminat de la EXATLON in 13.02.2017

In urma deciziei telespectatorilor, concurentul eliminat de la EXATLON marti, 13.02. 2017 este Florian. Acesta a primit cele mai putin voturi de sustinere din partea telespectatorilor EXATLON.

"Multumesc tuturor pentru rabdare si sfaturi, plec cu inima impacata pentru ca i-am ajutat macar un pic. Competitia este foarte dura si nu oricine poate sa treaca prin ea cu brio", a spus Flo.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Primele declaratii ale romanilor dupa ce au fost invinsi, pentru a treia oara, de mexicani la EXATLON! Cum a reactionat Vladimir Draghia cand si-a vazut echipa invinsa

Ben Oni Ardelean (PNL) jubilează după decizia privind avorturile din SUA: 'Marxismul e în cădere liberă!'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

O infrangere victorioasa la „Exatlon”! Concurentii Romaniei, urmariti de ghinion

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies