Evenimente neprevazute! O veste socanta va zgudui casa "Puterea dragostei" din temelii! "Eu am venit sa va dau o veste rea!" Dubla descalificare? Emisiunea de astazi s-ar putea incheia cu lacrimi amare!

Andreea Mantea le-a adus o veste socanta concurentilor, care au fost de-a dreptul bulversati!

Andreea Mantea si-a facut astazi aparitia in casa "Puterea dragostei", extrem de suparata pe unii dintre concurenti. Aceasta i-a informat ca urmeaza sa le dea o veste trista.

in ciuda faptului ca toti concurentii au stiut de la inceputul competitiei care sunt regulile si cum trebuie sa se comporte in cadrul emisiunii, acestia au gresit constant si au primit avertizari in consecinta. Insa de asceasta data lucrurile au scapat de sub control pentru doua dintre cuplurile formate deja in emisiune.

Mai intai prezentatoarea TV le-a reprosat lui Adrian si Ralucai faptul ca s-au certat in mod repetat in afara platourilor de filmare, iar in emisiune nu au vorbit detaliat despre problemele ivite in culisele cuplului lor.

Pe de alta parte, au fost concurenti care au incalcat insa, cea mai importanta regula a emisunii, aceea de nu se intalni in afara competitiei si de a merge impreuna in diverse locuri publice din Bucuresti, de sarbatori.

 

 

"Eu am venit sa va dau o veste rea, o veste urata, trista, pentru ca din pacate unii nu au inteles despre aceasta emisiune lucrurile exact asa cum trebuie! Ati facut multi dintre voi multe greseli, pe care le-am trecut cu vederea, pentru ca au fost minore! Cele care au fost importante le-am taxat cum se cuvine! Au fost avertizari, am tot repetat, dar nu m-a bagat nimeni in seama! Asta nu este un joc! Aici vrem sa vedem adevarata putere a dragostei! Afara o puteti face prin intermediul telefonului si atat! Puteti considera ca aveti o relatie la distanta si sa stati in legatura telefonica non-stop! Daca voi sunteti fericiti asa, nu stiu ce mai cautati aici!", a spus Andreea Mantea.

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate