„Eu la 13 ani eram la birou, făceam 3-4 mii de euro”. Sebastian Dobrincu, despre cum a ajuns să aibă sume uriașe de bani la o vârstă foarte fragedă

Author: Lavinia Medrea

Sebastian Dobrincu, despre cum a ajuns să aibă sume uriașe de bani la o vârstă foarte fragedă

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Sebastian Dobrincu este cunoscut drept un tânăr minune, foarte inteligent, care a reușit să facă sume modice de bani la vârste foarte fragede.

Invitat în ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Sebastian Dobrincu ne-a încântat cu piese cântate alături de prezentatoarea emisiunii online și a împărtășit câteva experiențe din viața unui tânăr care a avut pe mâini niște sume uriașe de bani la vârste foarte fragede.

Sebastian Dobrincu: „Eu la 13 ani eram la birou, făceam 3-4 mii de euro”

Sebastian Dobrincu a povestit că, la vârsta de doar 13 ani, avea alte plăceri. În loc să se distreze ca orice copil obișnuit, acesta petrecea timp programând în casă și, pe lângă asta, era angajat cu normă întreagă și câștiga sume uriașe, de 3-4 mii de euro pe lună.

Citește și: ”Mă enervează când el pleacă” Shondy a recunoscut, în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, cum este să lucreze cu iubitul ei: ”Timpul meu cu mine nu prea există”

„Am furat startul la multe chestii în viață. Stăteam să programez când alții băteau mingea în spatele blocului și se înjurau și aruncau cu pietre prin parcuri, poate m-a făcut să fur startul la multe chestii.

Faptul că mereu am fost cel mai tânăr în medii profesionale. Eu la 13 ani eram la birou, job full-time, făceam trei-patru mii de euro ca angajat la 13-14 ani, pe acolo. Îmi puneam ochelari să par mai mare, să nu se prindă... poveste lungă, că ei nu știau câți ani am, dar îmi făceam treaba bine, știam. Și m-am obișnuit, fiind printre oameni mai mari poate am cules de mic din gândirea lor, din abordarea asta mai matură”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu nu a realizat cât este, de fapt, de înstărit

Un alt lucru pe care l-a spus Sebastian a fost că nu și-a dat seama, inițial, câți bani are, de fapt. Tânărul a menționat că avea câștiguri enorme lunar, iar din cauza faptului că era mic, nu-și dădea seama ce trebuie să facă în privința banilor câștigați. 

„Am început să fac mulți bani foarte rapid. Munceam foarte mult, asta e foarte adevărat, dar nici nu realizam, nu-mi dădeam seama. Târziu am reflectat și am realizat că nu mai am grija zilei de mâine, am strâns ceva (n.r.: bani), sunt stabil, atunci chiar m-am simțit mândru.

A fost cerută în căsătorie Ioana Ignat de Sebastian Dobrincu? Imaginea care a acaparat atenția publicului

Citește și: Adrian Enache, dezvăluiri de senzație! Ce meserie ar fi trebuit să aibă artistul dacă nu ar fi îmbrățișat muzică! „Am terminat cu notă mare dar eu toată ziua cântam! Toți muncitorii de acolo lăsau muncă și băteau cu mine în oale”

Cea mai fericită amintire a mea e când n-am mai avut grija chiriei. Când am scăpat de grija aia, mama ei de chirie, 3.500 de dolari pe lună în debaraua aia, ce bucurie a fost, nu ai idee! M-am simțit cel mai bogat om din lume pentru că am scăpat de grija asta”, a povestit Sebastian Dobrincu.  

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies