Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul plin cu bani. Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o cel care l-a găsit

Author: Diana Tilă
Actualizat: 20 iul 2022, 23:46

Sebastian Dobrincu

Sursa: Facebook Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu a anunțat pe contul de Instagram că și-a pierdut cardul de credit, iar cel care l-a găsit a cheltuit o sumă mare de bani. Ce va păți acesta?

Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul plin cu bani, iar cel care i l-a găsit a avut grijă să cheltuie o sumă mare de bani prin restaurante și magazine de lux.

Ce s-a întâmplat cu acesta?

Citeste si: A fost cerută în căsătorie Ioana Ignat de Sebastian Dobrincu? Imaginea care a acaparat atenția publicului

Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul plin cu bani. Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o cel care l-a găsit

Recent, Sebastian Dobrincu a trecut printr-o experiență neplăcută. Tânărul milionar și-a pierdut cardul plin cu zeci de mii de euro.

Acesta le-a transmis fanilor că i-a fost găsit cardul de către o persoană care nu s-a sfiit să cheltuie din bani. „Norocosul” care i-a găsit cardul a cheltuit aproximativ 40.000 de euro în restaurante scumpe și magazine de lux.

Bineînțeles, milionarul Sebastian Dobrincu nu a stat degeaba și a mers la poliție. Din fericire, oamenii legii l-au găsit pe cel care a cheltuit banii investitorului, iar bărbatul riscă acum să petreacă mult timp în spatele gratiilor.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Cleopatra Stratan, surpriză de proporții pentru Edward Sanda de ziua lui de naștere: "Nu s-a așteptat la asta!"

Sebastian Dobrincu și-a recuperat banii destul de repede. Anunțul a fost făcut chiar de tânăr, pe pagina lui de Instagram.

„Am recuperat banii, vă dați seama. A început și Poliția o anchetă. Nu mă mai întrebați de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a postat Sebastian Dobrincu pe Instagram.

În timp ce cumpărăturile erau făcute cu cardul său, tânărul milionar vedea pe aplicația pe care o avea instalată pe telefon tranzacțiile făcute de persoana care îi găsise cardul.

Carduri energie 2023: Când intră banii pentru prima tranșă? Ajutor de la stat de 1400 de lei pentru plata facturilor

Cine este, de fapt, Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu, în vârstă de 23 de ani, este un tânăr milionar român. Când era mic, tânărul a învățat singur programare, iar acum are mare succes în domeniu.

Milionarul a pătruns în lumea software-ului la doar 11 ani, în 2009. La 17 ani s-a mutat în SUA și a pus bazele unor platforme de succes, precum: Storyheap, Brandmates, Owlmetrics.

Storyheap este lider pe piața de digital marketing, iar printre clienții din portofoliu se află: Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Shake Shack sau Universal Music.

 

Taguri:

„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies