Este prima oară când se întâmplă acest lucru! Regina Elisabeta a II-a se va retrage din viața publică timp de mai multe luni. Care este motivul?

Decizie fără precedent în familia regală britanică. Regina Elisabeta a II-a se va retrage din viața publică pentru câteva luni. Care este motivul?


In articol:

Cum pandemia de coronavirus este departe de a se fi încheiat, în familia regală britanică a fost luată o decizie menită să o protejeze pe regina Elisabeta a II-a în perioada următoare.

Citeste si: Alina Ceusan este insarcinata! Primele imagini cu burtica de gravida

Astfel, suverana se va retrage din viața publică timp de mai multe luni, alegând să rămână la Castelul Windsor în următorul interval de timp. Pe perioada verii, Palatul Buckingham va rămâne închis, tot ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a se va retrage din viața publică timp de mai multe luni. Care este motivul?

Se pare că motivul pentru care regina Elisabeta a II-a va lipsi din viața publică în următoarele luni are legătură cu pandemia de coronavirus, potrivit Sunday Times. 

Citeste si: Horoscop 11-17 mai. Viața mai multor zodii se va schimba radical în această săptămână

Este pentru prima oară când regina va renunța la îndatoririle oficiale atât de mult timp, angajamentele publice pentru această vară și pentru începutul toamnei fiind deja anulate, conform digi24.ro.

Citeste si: Avertismentul profesorului Rafila. Ce nu este indicat să facem pe stradă

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate