Este OFICIAL! Se măresc alocațiile! Cât vor primi copii după mărire

,

Președintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi legea care prevede majorarea anuală a alocaţiei pentru copii cu rata medie anuală a inflaţiei, începând cu data de 1 ianuarie 2020.


In articol:

Această lege atât de importantă pentru toți copiii din România a fost adoptată la jumătatea lunii octombrie de Camera Deputaților, cu unanimitate de voturi.

Se măresc alocațiile copiilor!

Președintele a promulgat legea Camera Deputaților a hotărât la data de 15 octombrie ca alocațiile pentru copii să fie mărite anual cu rata medie anuală a inflaţiei, începând cu data de 1 ianuarie 2020.

Citeste si: Anunt! Se dau bani pentru copii. Care sunt conditiile ca fiecare elev sa primeasca 250 de lei lunar

Astăzi președintele României a promulgat această lege. Inițiatorul proiectului a fost deputatul PNL Robert Sighiartău, cel care a inițiat acest proiect de lege,a declarat că alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația, da și pentru a le putea oferi copiilor un venit mai decent.

Legea pentru marirea alocatiilor a fost adoptata

„Am reușit! Încă o victorie pentru copiii României! Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020. Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației Din 2020, anual, alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația și pentru a le asigura copiilor o alocație cât mai decentă.

Mă bucur că am reușit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu, dar s-a terminat cu bine. Mulțumesc tuturor părinților și copiilor pentru susținere!”, a declarat deputatul după adoptarea legii.

Vă reamintim că alocația de stat pentru copii este 300 de lei pentru copiii până la 2 ani, sau 3 ani în cazul celor cu handicap, 150 de lei pentru copiii între 2 ani și 18 ani sau peste (dacă urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora) și 300 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani, în

cazul copilului cu handicap.

Citeste si: Creste alocatia copiilor! Klaus Iohannis a dat legea

 

Citește-ne pe
Citește și:

Creste alocatia copiilor! Klaus Iohannis a dat legea

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Cosul minim. De ce salariu au nevoie romanii ca sa traiasca decent in 2019

Dezastru anuntat oficial! Nu mai sunt bani de salarii pentru acesti angajati. "Nu vrem să speriem pe nimeni, dar deficitul este de 9 miliarde de lei"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies