Este oficial! Jador se iubește cu o tânără domnișoară și este mai fericit ca niciodată! Cine este iubita artistului: „Aleasa inimii mele”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 mai 2023, 23:44

Jador se iubește cu o tânără domnișoară și este mai fericit ca niciodată

Sursa: Instagram Jador

Recent, Jador a făcut marele anunț! Artistul și-a găsit aleasa inimii!

Jador, unul dintre cei mai apreciați și iubiți cântăreți de muzică trap, manele și de petrecere, a făcut marele anunț recent, pe Instagram! După ce toți fanii au sperat și așteptat că artistul își va găsi o aleasă pe placul inimii sale, iată că minunea s-a întâmplat și Jador are o iubită!

Cine este iubita lui Jador

Recent, Jador a făcut o postare pe Instagram în care apare alături de o tânără domnișoară, foarte apropiat de ea.

Nu este orice domnișoară, ci este chiar noua iubită a artistului, anunț făcut în mod oficial chiar de acesta! O cheamă Alexandra, este blondă și este superbă, iar fanii au avut doar cuvinte de laude.

Citește și: Gestul incredibil făcut de Jador pentru o bătrână care mergea pe jos 6 km pentru 10 lei: „Nu am cuvinte”

„Sunt multe de zis...

Ce îmi rămâne este să vă anunț că ea este cea care îmi face inima să îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o.

Ea este Hoder, aleasa inimii mele... FEMEIA CARE O SĂ AIBĂ CEA MAI FRUMOASĂ VIAȚĂ ALĂTURI DE MINE!”, a transmis Jador, alături de fotografia cu iubita lui. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Jador își mărește familia! Artistul este dispus să facă orice ca să nu mai fie singur: „Nu contează nimic”

„Am ajuns să o văd și pe asta, felicitări frumoșilor!”, „Oameni simpli și de nota 10”, „Să vă dea Dumnezeu sănătate și multe bucurii”, „Îmi aduc aminte cât de frumos îmi povesteai despre ea și cât de mult o iubești, mă bucur tare pentru voi, să fii fericit, că meriți!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor, la vestea dată de Jador.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)

Jador își mărește familia

Artistul a anunțat că vrea să aducă un nou membru în familie, un patruped, motiv pentru care a cerut ajutorul urmăritorilor lui în această privință.

„Dați-mi și mie variante de cățeluși, cei mai frumoși cățeluși, pentru că aș vrea să-mi iau un cățeluș și nu știu, dați-mi variante de cățeluși.

Nu contează cât costă, nu contează nimic. Nu contează că e din Uganda, mă duc după el și îl iau. Dați-mi variante de cățeluși, trimiteți-mi în privat”, a declarat Jador, pe Instagram Story.

Jador a anunțat că s-a decis în privința câinelui pe care și-l dorește și i-a rugat pe cei care dețin această rasă să îl contacteze.

„M-am hotărât ce câine vreau, vreau un husky alb, siberian. Deci, cine are husky alb contactați-mă, că vi-l iau”, a spus Jador, pe aceeași rețea de socializare menționată anterior.