Jador își mărește familia! Artistul este dispus să facă orice ca să nu mai fie singur: „Nu contează nimic”

Author: Lavinia Medrea

Artistul este dispus să facă orice ca să nu mai fie singur

Sursa: Instagram Jador - colaj Kanal D

Jador a anunțat oficial că își mărește familia! Artistul a luat o decizie radicală.

Jador este un cântăreț român de muzică de petrecere și de manele, cunoscut pentru hiturile sale precum „Jale”, „Dau moda”, „Skinny” sau „Am creierul TDI”.

Jador își mărește familia

Jador a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, difuzată la Kanal D. Artistul, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, este cunoscut și pentru stilul său unic de a cânta și pentru modul său excentric de a se îmbrăca și a se prezenta pe scenă. 

Chiar astăzi, artistul a anunțat că vrea să aducă un nou membru în familie, un patruped, motiv pentru care a cerut ajutorul urmăritorilor lui în această privință.

Citește și: Jador, primele imagini cu noul bolid de lux. Cântărețul a scos din buzunar sute de mii de euro: "Nici nu știu să umblu la ea"

„Dați-mi și mie variante de cățeluși, cei mai frumoși cățeluși, pentru că aș vrea să-mi iau un cățeluș și nu știu, dați-mi variante de cățeluși.

Nu contează cât costă, nu contează nimic. Nu contează că e din Uganda, mă duc după el și îl iau. Dați-mi variante de cățeluși, trimiteți-mi în privat”
, a declarat Jador, pe Instagram Story.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Foarte recent, Jador a anunțat că s-a decis în privința câinelui pe care și-l dorește și i-a rugat pe cei care dețin această rasă să îl contacteze.

„M-am hotărât ce câine vreau, vreau un husky alb, siberian. Deci, cine are husky alb contactați-mă, că vi-l iau”, a spus Jador, pe aceeași rețea de socializare menționată anterior.

Jador și Andreea Bălan s-au sărutat 

Acum câteva săptămâni, Andreea Bălan a mers în zona de Nord a Capitalei cu mașina personală, un Range Rover Evoque. Câteva minute, cântăreața a oprit în zona Floreasca, astfel că nu a atras atenția deloc la acel moment.

La scurt timp, a apărut Jador, cel cu care Andreea Bălan s-a mai întâlnit și la schi în februarie 2023, arată cancan.ro.

Andreea Bălan nu l-a întâlnit întâmplător pe Jador în acea zonă, ci s-a dus special să-l ia de la o petrecere. Vizibil amețit, Jador s-a urcat în mașina Andreei Bălan, iar artista l-a îmbrățișat cu bucurie atunci când l-a văzut. De menționat este că manelistul o apreciază pe Andreea Bălan încă de când era mic copil.

Citește și: Exclusiv! Kinga, întălnire memorabilă cu Jador. Cum a reușit focoasa blondă să păcălească bodyguarzii și să ajungă direct în fața artistului 

Andreea Bălan nu s-a oprit nici măcar un moment din a zâmbi cu gura până la urechi în prezența lui Jador, aflați amândoi în mașina artistei. Paparazzii au fost cu ochii pe ei nonstop, astfel că au reușit să surprindă punctul culminant al serii! 

Jador și Andreea Bălan s-au angajat într-un sărut cu patos și nu le-a mai păsat că i-ar fi putut vedea cineva. Sărutul nu s-a întâmplat doar o dată, ci de mai multe ori! Și asta nu este tot, căci de fiecare dată când culoarea semaforului era roșie, Jador și Andreea Bălan nu se sfiau să împartă gesturi tandre împreună.