Este Florin Salam dependent de substanțe interzise? „Suntem artiști, avem o viață ciudată” Manelistul a recunoscut tot

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 sep 2023, 00:00

Florin Salam despre consumul de droguri

Sursa: Captură KANAL D „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Florin Salam, declarații fără perdea despre perioada grea prin care a trecut și consumul de droguri. Ce spune artistul despre zvonurile din mediul online.

Manelistul Florin Salam a vorbit deschis, în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ” ,despre momentele în care s-a refugiat în consumul de substanțe interzise. Suferința de a pierde soția, l-au făcut pe manelist să nu mai judece limpede.

Florin Salam vorbește despre viciile sale

În urmă cu ceva timp, artistul Florin Salam a recunoscut că s-a apucat de consumul substanțelor interzise după pierderea primei sale soții.

Acesta se considera pierdut în acele momente, însă ceva l-a făcut să se trezească la realitate.

Citește și: Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment

În anul 2014, manelistul a fost audiat în cadrul unui dosar de trafic de droguri, însă acesta a scăpat de acuzații după ce s-a stabilit faptul că artistul doar consumase, fără a fi implicat în vânzări ilegale de substanțe interzise.

Întrebat de Denise Rifai dacă este dependent de droguri, Florin Salam a răspuns fără ezitare.

Citește și: Care este numele real al lui Florin Salam? Puțină lume știe de la ce vine numele de scenă ,,Salam”

„Nu, nu sunt dependent. Nu există așa ceva, să fiu dependent. Am făcut tot ce am vrut toată viața și o să fac tot ce vreau toată viața.

Nu știu ce înseamnă dependent. Eu provin dintr-o lume în care suntem artiști, avem o viață ciudată. Noi suntem un fel de roboți pentru public”, a dezvăluit Florin Salam.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Florin Salam a avut parte de mai multe incidente la evenimente în ultimul an

Manelistul ar fi avut probleme în timpul mai multor evenimente, probleme cu vocea și probleme de concentrare, puse de unii pe seama consumului de substanțe interzise.

Manelistul s-a apărat și a susținut faptul că cineva i-ar fi pus ceva în pahar la eveniment, iar acest lucru îi blocase complet creierul.

Citește și: Florin Salam, despre cea mai grea perioadă din viața sa. Moartea fostei soții l-a trimis spre cele mai întunecate gânduri: „Moartea e hotel de 10 stele, n-ai cum să scapi așa de ușor”

Florin Salam susține că fiecare are viața lui, iar ce face el cu viața lui este strict problema lui și nu ar trebui să fie criticat prin prisma acestui fapt.

„Trăim într-un real pericol. În ziua de astăzi, la nunți...eu am și dușmani, după două-trei pahare nu mai știu cine îmi aduce paharul și mă găsești așa. În străinătate fac ce vreau, nu zic ce, dar fac ce vreau. Oamenii de aici nu înțeleg, dacă ar putea ți-ar lua viața”, a mai adăugat Florin Salam.

Citește și: Câți copii are Florin Salam? Artistul își găsește puterea acasă, în sânul familiei

După mai multe evenimente neplăcute, Florin Salam susține că nu mai bea atunci când se află la o cântare, deși îi vine destul de greu.

Pentru mai multe întrebări și răspunsuri incendiare, urmăriți integral ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:00, la Kanal D, acolo unde invitatul este „regele distracției”, Florin Salam.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!