Ernest: “Minciuna are picioare scurte!” Din 6 martie, un nou sezon “În căutarea adevărului”, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 23 feb 2023, 19:08

De luni, 6 martie, de la ora 13:00, începe un nou sezon “În căutarea adevărului”.

De luni, 6 martie, de la ora 13:00, Ernest vine în casele telespectatorilor cu un nou sezon al emisiunii “În căutarea adevărului”, un program TV în care intrigile cele mai surprinzătoare îi vor ține cu sufletul la gură pe telespectatori.

Citește și: Exclusiv! Ernest își dorește o educație cât mai realista pentru fiul lui: "Trebuie să știe că exista și decepții, și oameni rai și prostie"

Ernest: “Minciuna are picioare scurte!” Din 6 martie, un nou sezon “În căutarea adevărului”, la Kanal D

“În căutarea adevărului” le va oferi telespectatorilor, ca și până acum, o serie de situații de viață care aduc în atenția publicului întâmplări pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta.

Descoperiri tulburătoare, despre oamenii de lângă noi, întregesc tabloul poveștilor pe care Ernest le aduce în față telespectatorilor, începând din 6 martie,

de luni până vineri, de la ora 13:00, la Kanal D.

Citește și: Exclusiv! Ernest, declaratie surprinzatoare: "Mi-ar fi plăcut, într-un alt univers, să fiu femeie. Ca bărbați, nu vom putea ști niciodată ce înseamnă să aduci pe lume un copil"

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Povești de viață halucinante, cu mize mari, și investigații amănunțite întregesc tabloul adevărului pe care Ernest și echipa “În căutarea adevărului” îl scot la iveală.

   “Cu toții putem trece, chiar dacă nu ne dorim, prin momente de cumpăna, care ne pot schimbă viață, nu într-un sens bun. Dacă nu suntem vigilenți, se pot întâmplă lucruri neplăcute atunci când minciună, invidia, lăcomia își spun cuvântul. Denaturarea adevărului poate distruge vieți.

Noi demonstrăm, cu fiecare ediție a acestei emisiuni, că <Minciuna are picioare scurte>”,  spune Ernest.

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 15 iunie - VIDEO Un bărbat, prins între amantă și soție!

Nu ratați un nou sezon “În căutarea adevărului” din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 13:00 la Kanal D.

Citește și: Exclusiv! Ernest, detalii emoționante despre relația cu soția lui: "Da, ies scântei, dar prefer să îmi manifest afecțiunea în felul ăsta"

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.