Exclusiv! Ernest, declaratie surprinzatoare: "Mi-ar fi plăcut, într-un alt univers, să fiu femeie. Ca bărbați, nu vom putea ști niciodată ce înseamnă să aduci pe lume un copil"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 mar 2023, 01:25

Ernest a povestit cateva detalii despre viata de familie, pasiuni dar si despre ce cariera si-ar di dorit sa urmeze daca nu ar fi pus stapanire pe el microbul televiziunii.

Vedeta TV a povestit într-un interviu amplu pentru kanald.ro despre educația pe care vrea să i-o insufle fiului sau, Alex, despre relația cu soția lui, dar și despre pasiunile

pe care și le întreține chiar daca suntem într-o era a vitezei și a online-ului.

Ernest: "nu vom putea ști niciodată ce înseamnă să aduci pe lume un copil"

Prezentatorul TV a mai dezvăluit un lucru destul de intersant și anume faptul că i-ar fi plăcut să fie femeie într-un alt univers pentru că bărbații nu pot înțelege instinctul de a fi mama.

Citeste si: Raluca Bădulescu a spus cate kilograme a ajuns să cântărească: "Când vreodată speram la așa ceva!"

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Mi-ar fi plăcut, într-un alt univers, să fiu femeie. Trebuie să fie niște simțuri mai ascuțite la ele.

Cel puțin pe partea asta de instinct, de trăire. Și hormonii care circulă prin corpul unei femei sunt complet diferiți față de cei care circulă prin corpul unui bărbat. Și emisferele creierului sunt altfel cablate la femei față  de bărbați. Noi, ca bărbați, nu vom putea ști niciodată ce înseamnă să aduci pe lume un copil, să simți o ființă care crește în tine, să ai genul ăla de conexiune și apropiere”, a mai spus Ernest in exclusivitate pentru kanald.ro.

Exclusiv! Ernest, detalii emoționante despre relația cu soția lui:

Ernest și soția lui, Adriana au un băiețel în vârstă de 8 ani. Cei doi sunt extrem de discreți cu viatal lor de familie și nu vor să apară în tabloide sub nicio forma.

Ernest ii face surprize sotiei cand se asteapta mai putin

"Eu sunt genul de om care nu da doi bani pe datele fixe.

Pe aceasta verigheta scrie 7.07. Nu o să îi fac un cadou frumos pe 07.07 sau pe 8 Martie sau de Sf Valentin. Sunt genul de om care iți poate face o surpriza foarte plăcuta, iți va aduce cel mai frumos buchet de flori sau un cadou pe care ți-l doreai într-o zi de miercuri. Consideri că așa iți manifești adevărată iubire. Da, ies scântei, dar soția mea s-a învățat cu mine. E și o încăpățânare din partea mea să fac asta, dar prefer să îmi manifest afecțiunea în felul acesta. Prefer că lucrurile frumoase să vina în momente banale," recunoaste Ernest pentru kanald.ro.

 

Taguri: