Ernest, cariera in televiziune m-a schimbat: " Inainte ma imbracam in treninguri stil hip-hop"

,

Inainte de a deveni vedeta de televiziune, Ernest, prezentatorul emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor” de la Kanal D, nu punea mare pret pe tinuta lui vestimentara.

 

Ernest, adeptul stilului clasic
Inainte de a deveni vedeta de televiziune, Ernest, prezentatorul emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor” de la Kanal D, nu punea mare pret pe tinuta lui vestimentara. Cariera in televiziune si sfaturile stilistilor l-au facut insa, in timp, sa-si schimbe abordarea.
“Ma imbracam deseori in treninguri stil hip-hop, la fel ca cele pe care le poarta cantaretii de culoare in videoclipuri. Mergeam la petreceri cu diferite tematici in care ma costumam fie in pirat, purtand pe cap o peruca si cu pantaloni evazati sau in alte tinute haioase. Asta se intampla cand eram mai necopt la minte”, a explicat Ernest, care recunoaste ca dupa implinirea varstei de 30 de ani a ales sa-si schimbe semnificativ stilul vestimentar.
“Un rol important l-au jucat si stilistii cu care am lucrat. Am ales un stil ceva mai clasic, cu camasa, sacou, mult mai potrivit si pentru varsta pe care o am, dar si pentru profesia mea”, a adaugat Ernest.
Ernest nu a renuntat numai la tinutele hip-hop, ci si la inelele din argint pentru ca acestea nu se mai potriveau cu verigheta.
“Mai am si acum un inel identic cu cel din . Dar nu l-am mai purtat de foarte multa vreme. Nici macar un lant nu mai port, ma deranjeaza la gat atunci cand folosesc lavaliera”,  a adaugat Ernest.

Cariera in televiziune si sfaturile stilistilor l-au facut insa, in timp, sa-si schimbe abordarea. “Ma imbracam deseori in treninguri stil hip-hop, la fel ca cele pe care le poarta cantaretii de culoare in videoclipuri. Mergeam la petreceri cu diferite tematici in care ma costumam fie in pirat, purtand pe cap o peruca si cu pantaloni evazati sau in alte tinute haioase. Asta se intampla cand eram mai necopt la minte”, a explicat Ernest, care recunoaste ca dupa implinirea varstei de 30 de ani a ales sa-si schimbe semnificativ stilul vestimentar. 

Un rol important l-au jucat si stilistii cu care am lucrat. Am ales un stil ceva mai clasic, cu camasa, sacou, mult mai potrivit si pentru varsta pe care o am, dar si pentru profesia mea”, a adaugat Ernest.  Ernest nu a renuntat numai la tinutele hip-hop, ci si la inelele din argint pentru ca acestea nu se mai potriveau cu verigheta. “Mai am si acum un inel identic cu cel din . Dar nu l-am mai purtat de foarte multa vreme. Nici macar un lant nu mai port, ma deranjeaza la gat atunci cand folosesc lavaliera”,  a adaugat Ernest.

 

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies