Emrah Erdogan (protagonistul serialului "Dragoste si ura") se imparte intre cele doua mari pasiuni, actorie si muzica! Iata ce voce superba are carismaticul Emrah!

Emrah Erdogan este considerat in Turcia, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori, cantareti si compozitori.

Emrah Erdogan s-a nascut in 1971, in provincia Diyarbakir, Turcia. Din cauza serviciului mamei sale acesta a studiat scoala primara in Alacak si apoi a revenit alaturi de familia sa in Diyarbakir, unde si-a terminat studiile liceale.

In 1983, Emrah Erdogan a realizat primul album de muzica "Agam Agam", pasind astfel in lumea muzicii sub titulatura de "Copilul Emrah" si reusind in scurt timp sa cucereasca inimile turcilor cu vocea sa minunata. Au urmat multe alte albume care i-au adus treptat celebritatea in intreaga tara. Dupa incheierea Facultatii de Teatru, in 1991, Emrah si-a vazut si cel de-al doilea vis implinit, acela de a deveni actor, iar in 1992 a jucat in primul lui serial de televiziune "Gündüzün Karanlığı".

Citeste si: Feyza Isik (Cevahir, mama lui Seyit, din "Steaua sufletului"), o actrita de origine germana, care a ajuns sa cucereasca publicul din Turcia cu talentul si daruirea sa pentru actorie!

Anul trecut a jucat in ”Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi), un serial turcesc in care o are ca partenera pe frumoasa actrita Burcu Kiratli.

Serialul prezinta o poveste de iubire fascinanta, dintre Ali (Emrah Erdoğan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in ciuda dificultatilor de tot felul.

Ali (Emrah Erdoğan), in varsta de treizeci de ani, este fiul unei familii bogate. Desi se afla in inchisoare, unde isi ispaseste pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, Ali se indragosteste de Mavi, o tanara foarte frumoasa care l-a ajutat sa suporte captivitatea prin scrisorile pe care si le-au scris timp de doisprezece ani, atat cat a durat sentinta barbatului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate