Neslihan Atagul (Nihan din "Dragoste infinita"), aparitie uluitoare, intr-o rochie de zeci de mii de euro, ce cantarea 10 kg! Iata cum a stralucit la propriu frumoasa actrita!

Indragita Nesliha Atagul a purtat o rochie de colectie a unui celebru designer din Turcia, la grandioasa Gala a Premiilor Pantene Altin Kelebek.

Rochia purtata de Neslihan Atagul la Gala a Premiilor Pantene Altin Kelebek este parte a proiectului "Crystallized Christmas Looks Project X GATE", semnat Hakan Yildirim in colaborare cu Gizia Gate si Swarovski.

Rochia a fost realizata in trei luni, de cele mai dibace croitorese, ale designer-ului Hakan Yildirim, cantareste 10 kg si s-au folosit 142.729 pietre Swarovski. Uluitoarea piesa vestimentara este expusa la Gizia Gate pana in 31 decembrie si costa 40.000 Euro.

"In crearea rochiei am pornit de la ideea de a renunta la a mai fi neintelegatori fata de natura. De aceea am vrut sa-mi creez propria natura si sa fac desene despre natura. Am inceput cu ceea ce am mai folosit in colectiile mele, cocorul incoronat (Macara), i-am facut o gradina. L-am instalat intr-o natura formata din lilii, ramuri si soare…", a spus Hakan Yildirim
(sursa: sabah.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

@neslihanatagul shines #bright with @swarovski crystals #beauty #pantene #awards #couture #HakaanYildirim

O postare distribuită de HAKAAN YILDIRIM (@hakaanyildirim) pe

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate