Sari la conținut

Emrah Erdogan, personajul Ali, din “Dragoste si ura”, vrea sa fie platit in moneda virtuala bitcoin

Emrah Erdogan, personajul Ali, din “Dragoste si ura”, vrea sa fie platit in moneda virtuala bitcoin

Actorul Emrah Erdogan, protagonistul serialului “Dragoste si ura”, difuzat joi si vineri, de la 19:45, la Kanal D, este un abil om de afaceri.

Cunoscut sub numele de “Digi Emrah” de catre fanii sai pe retelele de socializare, indragitul actor si cantaret, Emrah Erdogan are un dezvoltat simt al afacerilor.

In ultimii ani acesta este foarte atent la tendintele mondiale si a inceput sa investeasca masiv in Bitcoin, noul sistem de plata si bani digitali. Actorul este convins ca aceasta investitie este una foarte buna si ii va aduce profit pe termen lung.

Rugat sa concerteze in strainatate, Emrah ar fi cerut ca onorariul sau sa fie in bitcoini. Printre alte vedete internationale care au facut investitii in bitcoin sau au cerut sa fie platite in aceasta moneda se numara cantareata Katty Perry si celebrul rapper 50 Cent.

Pasionat de tehnologie acesta a folosit o parte din banii castigati in cariera sa de actor si cantaret de succes pentru a cumpara actiuni la companii precum Twitter si Facebook.

Pe Emrah Erdogan il puteti vedea in serialul “Dragoste si ura”, difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 19.45, la Kanal D.

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net