Mavi din "Dragoste si ura", aparitie stralucitoare la un eveniment important! Iata cum s-a descurcat frumoasa Burcu Kiratli in rolul de prezentatoare a galei si ce tinuta eleganta a ales!

Burcu Kiratli este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Burcu Kiratli s-a nascut in 1989, in Istanbul. Intr-o familie care facea parte deja din lumea mondena a Turciei, deoarece parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz erau deja jurnalisti renumiti in presa turca. Burcu si-a descoperit pasiunea pentru actorie inca de mica si a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in 2011 a devenit actrita cu drepturi depline.


La numai doi ani de la terminarea studiilor, in 2013, Burcu a fost cooptata sa joace un rol important in primul ei proiect cinematografi, intitulat "Peri Masali". Pentru a duce la bun sfarsit acest rol, tanara actrita a fost nevoita sa recurga la un mare sacrificiu de dragul meseriei sale, acesta si-a tuns parul si a acceptat sa joace cheala. Au urmat alte roluri in seriale turcesti de succes precum: "Su ve Ates" (2013), "Dirilis Ertugrul" (2014) si "Bizim Hikaye" (2015).


In 2016 a primit propunerea de a juca in serialul "Dragoste si ura", o incitanta poveste de iubire, dintre Ali (Emrah Erdogan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in ciuda dificultatilor de tot felul. Ali (Emrah Erdogan), in varsta de treizeci de ani, este fiul unei familii bogate.

De curand, Burcu Kiratli a prezentat alaturi de o alta actrita celebra, Ozge Ulusoy, Gala Premiilor Gecce Mekan 2018, la care au fost prezente multe personalitati din lumea cinematografiei si a jurnalismului din Turcia.

Imediat dupa gala a urmat o petrecere organizata intr-un club exclusivist din Istanbul, unde Burcu Kiratli a continuat sa faca ravagii cu tinuta sa eleganta si sexy.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate