Emoții teribile și lacrimi în Gala Puterea dragostei! Ea este concurenta care a părăsit casa iubirii! Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii!

,
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei

Cristina Mihaela a anuntat mesajul din Cutia Pandorei in finalul Galei Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Mihaela a anunțat cine va pleca acasă și cine este Favoritul săptămânii la finalul Galei Puterea dragostei.


In articol:

După o săptămâna presărată cu momente tensionate dar și cu clipe emoționante odată cu revenirea în casa Puterea dragostei a ceor doi foști concurenți, Cristian Marinescu și Maria, a urmat o Gala de senzație. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, ediția de Gala a fost presărată cu multe tensiuni, certuri, reacții aprige și chiar dispute dure între anumiți concurenți.

La finalul serii, Cristina Mihaela a adus verdictul Galei!

Cristina Mihaela a anunțat cine este Favoritul Săptămânii și cine va părăsi emisiunea!

Ca în orice seară de Gala, emoțiile au fost uriașe atât pentru concurenți cât și pentru telespectatorii fideli care au urmărit pas cu pas emisiunea, sustindandu-și concurenții favoriți. Astfel, publicul a avut și de această dată un rol decisiv în luarea deciziei finale a serii, când prezentatoarea emisiunii a anunțat cine va părăși casă Puterea dragostei și cine este desemnat Favoritul săptămânii.

În ediția de sâmbătă a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete: Adriana, Georgiana și Adelina. Dar și topul celor mai votați trei băieți: Gelu, Iacob și Radu. Iar în Gala de astăzi unul dintre cei șase mai sus enumerați va fi desemnat Favoritul săptămânii.

Astazi, Cristina Mihaela a anunțat faptul că Radu și Georgiana au primit cele mai multe voturi în această săptămâna și astfel ei se vor lupta pentru titlul de Favorit al săptămânii și pentru premiul de 1500 de euro.

Citeste si: Gestul incredibil făcut de Marinescu când a văzut-o pe fosta iubită din nou la Puterea Dragostei! Cum au râs ceilalți băieți din reality-show de Marinescu

După ce toți concurenții au făcut nominalizări secrete, Adriana și Nicolas s-au aflat în pericol de eliminare și au așteptat cu sufletele la gură verdictul final al serii. Însă înainte de a spune cine pleacă acasă, Cristina Mihaela a deschis și Cutia Pandorei, care a avut două anunțuri importante și anume că Alexandru a fost descalificat din competiție și al doilea anunț i-a vizat pe cei doi invitat

din această săptămâna Marinescu și Maria, care vor mai rămâne o vreme în casă iubirii.

În cele din urmă, Cristina Mihaela a anunțat că Georgiana este Favorită în această săptămâna, drept urmare, cel care va trebui să părăsească emisiunea este Nicolas. Însă Adriana și-a exprimat dorința de a pleca acasă și atunci Nicolas a primit șansă de a mai rămâne în casa Puterea dragostei și poate cine știe va mai încerca să se reapropie de fosta lui iubita, Georgiana.

Citeste si: Marinescu, fostul concurent de la Puterea dragostei, s-a întors în emisiune! Cum au reacționat fetele când carismaticul tânăr și-a făcut apariția în casa iubirii!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Ce se întâmplă între Alex Zănoagă și Simina Loica în aceste momente, după despărțire! Primele declarații făcute de fostul concurent de la „Puterea Dragostei”: „Eu am plecat de...

Putin a închis robinetul - Rusia a oprit exporturile de gaze către Finlanda

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum arată Andra Voloș după operația de liposucție! Fanii au întrebat-o dacă este însărcinată: “M-am simțit foarte rău”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies