Ce se întâmplă între Alex Zănoagă și Simina Loica în aceste momente, după despărțire! Primele declarații făcute de fostul concurent de la „Puterea Dragostei”: „Eu am plecat de acasă!”

,
Simina și Alex

Ce se întâmplă între Alex Zănoagă și Simina Loica în aceste momente, după despărțire! Primele declarații făcute de fostul concurent de la „Puterea Dragostei”: „Eu am plecat de acasă!”

[Sursa foto: Instagram Simina Loica]

Alex Zănoagă, fostul concurent de la „Puterea Dragostei”, a vorbit despre relația în care se află acum cu Simina Loica după ce s-au despărțit.


In articol:

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din casa „Puterea Dragostei”, format din Simina Loica și Alex Zănoagă, s-a destrămat, cel puțin așa au dedus fanii, după ce bruneta a dat te înțeles.

dintr-un live pe TikTok, că ea și Alex au probleme.

Alex Zănoagă a vorbit despre despărțirea de Simina! De ce a plâns bruneta pe live

Simina și Alex

Alex Zănoagă a vorbit despre despărțirea de Simina! De ce a plâns bruneta pe live

[Sursa foto: TikTok Simina Loica]

În urmă cu o săptămână, Simina a apărut pe TikTok live, cu lacrimi în ochi și tristă. Bruneta nu a declarat nimic pe live atunci când a fost întrebată de fani de ce este tristă și nu este cu Alex dar, la un moment, pe live a apărut Andy Adetu, un alt fost concurent la „Puterea Dragostei” din sezonul 1, care este prieten bun cu Simina și cu Alex. 

Citeste si: Cum s-a filmat Simina Loica pe TikTok la o zi după despărțirea de Alex Zănoagă! Fanii au înnebunit când au văzut-o în ipostaza asta

„Ce-ai pățit? Fără caterincă.”, a întrebat Andy.

„Nimic, nu pot să zic pe live”, a fost răspunsul Siminei, după care Andy i-a propus să discute după live.

Totuși, Simina a recunoscut că ea și Alex Zănoagă s-au certat, lucru care ar fi dus la o despărțire.

Alex Zănoagă s-a împăcat cu Simina Loica de dragul copilului lor, Dominic

După ce s-a scris în presă timp de o săptămână despre cei doi, Alex Zănoagă a hotărât să explice cum stau lucrurile între el și Simina, în realitate.

Citeste si: Cu cine s-a afișat Simina Loica imediat după despărțirea de Alex Zănoagă cu care se mutase recent într-un apartament din București

„Este adevărat, au existat o serie de certuri între noi.

Am fost supărați din motive pe care încă nu le pot spune. Eu am plecat de acasă! Am stat separați câteva zile. Toți știu că noi locuiam de aproape un an într-un apartament în Militari, renunțasem la a mai sta împreună cu părinții mei. Astfel că, atunci când ne-am certat, am luat decizia ca eu să mă duc în casa a lor mei, iar Simina să rămână la apartament. A fost o perioadă dificilă pentru amândoi, însă, acum, încet, încet, sper ca totul să revină la normal. De ieri, ne-am împăcat cât de cât, de dragul lui Dominic, în special. Avem un copil împreună, pe care ambii îl iubim ca pe ochii din cap, în plus, si între noi sunt sentimente puternice. Vom vedea ce va urma! Acum, repet, încercăm să fim iar ca înainte”, a mărturisit Alex Zănoagă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Simina Loica a spus în sfârșit adevărul. A încercat să păstreze aparentele, însă ce se întâmplă, de fapt, în relația ei cu Alex Zănoagă: "Am decis să luăm o pauză!"

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Simina Loica are mari probleme de sănătate! „Mă dor plămânii și oasele”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies