Emoții și nostalgie la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Gaffur a transmis un mesaj impresionant! Ce a spus actorul Bülent Polat la despărțirea de personajul pe care l-a interpretat patru ani

,
Bülent Polat

Bülent Polat, un actor desăvârșit

[Sursa foto: Instagram Bülent Polat]

Bülent Polat, care a dat viață personajului Gaffur în serialul Mă numesc Zuleyha, este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai generației sale.


In articol:

Bülent Polat are 43 de ani și peste două decenii de experiență în domeniul actoriei, în care a reușit să cucerească publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte. Datorită rolurilor jucate magistral în seriale și filme de excepție, Bülent Polat a devenit unul dintre cei mai apreciați și admirați actori ai Turciei.

Pe lângă marea lui iubire pentru actorie, Bülent Polat mai are o pasiune și anume echitația, pe care o practică de mulți ani, însă în ultima perioada a început să ajungă la un nivel destul de avansat ceea ce l-a determinat să înceapă să participe și la mici concursuri. Cel mai recent rol jucat de talentatul actor Bülent Polat a fost cel din serialul Mă numesc Zuleyha, un proiect ambițios care a durat patru ani. La finalul filmărilor pentru îndrăgitul serial, Bülent Polat a ținut să transmită un scurt mesaj de suflet, la despărțirea de personajul lui, Gaffur.

Bülent Polat

Bülent Polat, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Bülent Polat]

Emoții și nostalgie la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Gaffur a transmis un mesaj impresionant

Bülent Polat a venit pe lume în anul 1979, în orașul Tunceli, într-o familie modestă, care nu i-a putut oferi un sprijin financiar considerabil. Însă Bülent a luptat mereu să ajungă acolo unde și-a dorit chiar dacă s-a confruntat cu multe neajunsuri. Adolescentul Bülent Polat a visat să devină un actor renumit și pentru această mare dorința a luptat cu toată puterea lui. După încheierea liceului, Bulent a hotărât să se înscrie la cursurile de teatru în cadrul Centrului de Artă "Mujdat Gezen" din Istanbul, pe care le-a absolvit cu succes.

Citeste si: Carismaticul Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha a devenit tătic pentru a două oară! Celebrul actor Bülent Polat a publicat prima imagine cu bebelușul, la trei luni de la naștere!

Bülent Polat

Bülent Polat, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Bülent Polat]

Deși a început încă din anul 1994 să joace pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul și se bucură deja de

mari succese, Bülent Polat a decis să plece în America pentru a-și aprofunda studiile în domeniul actoriei și a studiat la Stella Adler Acting School din Los Angeles. În anul 2011 a revenit în Istanbul unde a început să joace în noi proiecte importante de televiziune.

Bülent Polat

Bülent Polat, in rolul Gaffur in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Telespectatorii din România l-au cunoscut în anul 2019, în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Gaffur, un vechil iscusit. Personajul lui a fost îndrăgit încă de la primele lui apariții pe micile ecrane, datorită carismei sale și a veseliei pe care a transmis-o dincolo de sticlă.

De curând filmările pentru serialul Mă numesc Zuleyha au ajuns la final și mulți dintre actorii ce au făcut parte din distribuție au ținut să transmită echipei de producție și telespectatorilor câte un mesaj de suflet.
Bülent Polat publicat câteva imagini inedite surprinse chiar pe platourile de filmare ale îndrăgitului serial și totodată a transmis și câteva scurte mesaje.

bulent polat

Bülent Polat, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Bülent Polat]

„În drum spre final... Patru ani întregi cu boierul Gaffur s-au terminat! Frumos(...) Părul și mustață lui Gaffur nu vor dispărea! Adevărată muncă începe acum! Ccel puțin nu mai am obiceiul alimentar al boierului Gaffur!”, a scris Bulent Polat pe contul lui de socializare.

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Cu ce se ocupă celebrul actor Bülent Polat atunci când nu se află pe platourile de filmare! A ajuns la nivel de performanță in doar câțiva ani!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Clipe grele pentru Ugur Gunes din „Mă numesc Zuleyha”. Mesajul emoționant postat de actor: „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri!”

Zelenski somează comunitatea internațională: 'Teroarea nucleară rusă necesită un răspuns mai puternic'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mehmet ajunge după gratii! Zuleyha ia o decizie radicală în privința bărbatului iubit! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies