Emotii mari pentru Elena Udrea! In aceasta seara, Curtea Suprema stabileste daca isi va petrece sarbatorile acasa sau in arest!

Ca sa-i convinga pe judecatori sa o lase pe clienta sa in libertate, avocatul fostei prime blonde a tarii a declarat ca in opinia DNA si un copil nou-nascut poate fi considerat un pericol public.

Zambitoare ca o floare de primavara. Asa si-a facut aparitia Elena Udrea astazi, la Curtea Suprema. Nici n-ai fi zis ca este incatusata. E drept, cu zulufii lasati liberi in vant, dar nu departe de imaginea persoanei care, acum un an, venea la fel de energica, dar ceva mai evlavioasa, la Manastirea Voronet pentru slujba de Inviere.

Cu doar 10 zile inainte de Inviere, Elena Udrea a sperat in credinta judecatorilor. Si intr-o minune. Dar 2015 nu a fost, pana acum, deloc un an bun pentru ea. Duse sunt zilelele cand framanta cozonaci inainte de Paste.

La fel de energica si cu deja celebrele bucle a si iesit din sala de judecata fosta sefa a Turismului. I-a zambit prietenei sale, Ruxandra Dragomir, dar nu a scos niciun cuvant pentru jurnalisti. A facut-o, in schimb, avocatul ei.

In 2009 primea cosuri cu oua rosii. Sase ani mai tarziu, Udrea se teme ca ar putea impartasi bucatele traditionale Invierii Domnului doar cu alte colege de celula.

##VIDEO135490##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate