Emoții mari în Gala Puterea Dragostei! Cine este în pericol de eliminare? Cristina Mihaela a anunțat cine este favoritul săptămânii care se va bucura de premiul de 1.500 de euro

,
Gala Puterea dragostei
Cine este in pericol de eliminare?

Gala din această săptămână a fost plină de emoții pentru unii concurenți. Cristina Mihaela a anunțat cine este în pericol de eliminare, dar și cine sunt cei mai votați doi concurenți care ar putea câștiga premiul săptâmânii. Cine va fi noul lider al casei și cine va părăsi competiția?


In articol:

În urma voturilor exprimate de concurenții din casa Puterea Dragostei, doi dintre ei sunt în pericol de eliminare. După ce Cristina Mihaela a citit voturile exprimate de toți concurenții, prezentatoarea emisiunii a anunțat numele celor doi concurenți care sunt în pericol de eliminare.

Cine a fost propus spre eliminare și cine este favoritul săptămânii

Cei mai votați concurenți de la Puterea Dargostei din această săptămână sunt Cristian Comănci și Aya. Astfel, lupta pentru șefia casei, dar și pentru premiul în valoare de 1.500 de euro se dă între cei doi. Cristina Mihaela a anunțat cine sunt concurenții care sunt în pericol de eliminare în această gală. Cei doi concurenți care au primit cele mai multe voturi din parte colegilor săi sunt Omar și Ayda.

Gala Puterea dragostei
Comanici si Aya cei mai votati de public

Citeste si: Bătaie în casa dragostei, Comănici și Alexandru sunt la cuțite. Care este motivul conflictului dintre cei doi? Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei duminică, 11 aprilie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Ayda și Omar sunt cei mai noi concurenți din casa Puterea Dragostei, dar și cei mai vizați de restul concurenților din competiție.

Cristina Mihaela i-a chemat alături de ea pe cei doi favoriți și pe cei care se află în pericol de eliminare.

”Comănici și Aya pentru prima dată în această formulă. Oare cine ia acest cec?”, a spus Cristina Mihaela.

”Pentru prima dată când nu-mi pare rău dacă merge în stânga. Nu-mi pare rău domnișoara Cristina, îmi pare rău când persoanele care consider eu că nu merită îl primesc.

Alexandra și Marinescu în niciun caz nu-l merită, poate nici eu nu-l merit, dar n-am ce să fac, nu pot să-l refuz. Dar Aya, da, îl merită.”, a spus Comănici în Gală.

Favoritul săptămânii și câștigătorul cecului de 1.500 de euro care va fi liderul suprem al casei săptămâna viitoare este Cristian Comănici. Astfel, Omar este salvat de la eliminare. 

Gala Puterea dragostei
Comanici este liderul saptamanii

Cristina Mihaela a deschis cutiuța misterioasă și i-a anunțat pe concurenți ce vești se ascund în interiorul ei.

Prezentatoarea emisiunii a anunțat că în această săptămână nu se vor face eliminări pe motiv că doi dintre concurenți lipsesc din competiție. Alexandra și Marinescu, câștigătorii premiului de săptămâna trecută se află în Republica Dominicană pe platourile de filmare de la Survivor România 2021. Astfel, ei nu vor fi prezenți la filmări nici la începutul săptămânii viitoare și s-a hotărât să nu se facă eliminări în această gală.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 11 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Comănici și Alexandru la cuțite!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bătaie în casa dragostei, Comănici și Alexandru sunt la cuțite. Care este motivul conflictului dintre cei doi? Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei duminică, 11 aprilie, de...

Infectările cu coronavirus BUBUIE în Seychelles, țară cu cele mai mari RATE de vaccinare din lume

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 10 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Comănici și Mariana își spun ADIO!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 11 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Comănici și Alexandru la cuțite!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies