Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!

,
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat favoritul săptămânii și concurentul care părăsește competiția
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat favoritul săptămânii și concurentul care părăsește competiția[Sursa foto: Captură KANAL D]

Galele Puterea Dragostei se termină mai tot timpul cu o eliminare, excepție făcând situațiile speciale în care mesajul din Cutia Pandorei dă totul peste cap. Cine a părăsit competiția în această seară?


In articol:

Fiecare concurent care a ajuns în casa iubirii a avut în plan să își găsească marea iubire, iar dacă unii au reușit să o facă, alții încă sunt în căutarea persoanei potrivite. Pentru ce concurent drumul la Puterea Dragostei s-a oprit și cine este favoritul publicului în această săptămână?

Alexandra sau Alex? Iată cine este favoritul publicului

Alexandra și Alex sunt printre cei mai iubiți concurenți ai acestui sezon. Deși s-au implicat în foarte multe conflicte de-a lungul timpului, cei de acasă au ajuns să îi îndrăgească, astfel că în fiecare săptămână cei doi primesc o mulțime de voturi din partea celor de acasă. În această săptămână, Alexandra a fost aleasă favorita publicului, ea fiind cea care a primit cecul în valoare de 1500 de euro. Astfel, concurenta a devenit lider suprem în casa iubirii și și-a protejat casa.

Citeste si: A fost dat afară din emisiune după ce a devenit violent! Cristina Mihaela: „Ieși afară, ieși!” Replici tăioase și conflicte puternice la Puterea Dragostei

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei în această săptămână?

La finalul Galei Puterea Dragostei din această duminică, concurenții și-au exprimat votul.

Băieții și fetele au decis pe cine nu își mai doresc în casă, astfel că în cele din urmă, în pericol de eliminare s-au aflat Marinescu, Romeo și Irina. Pentru că Alexandra a ieșit favorită, aceasta și-a protejat casa, astfel că Irina s-a salvat automat de la eliminare.

Cristina Mihaela a anunțat că pentru Romeo, drumul la Puterea Dragostei s-a încheiat.

„Marinescu, pentru că tu ești mai sus în clasamentul telespectatorilor, tu poți merge la loc.

Romeo, din păcate, tu va trebui să părăsești competiția în această seară.”, a spus Cristina Mihaela.

Chiar dacă nu și-a putut întâlni sufletul pereche, concurentul nu este dezamăgit, iar după ce a aflat că se va întoarce în România a ținut să spună câteva cuvinte.

„Nu mi-aș fi dorit încă să plec, dar asta este. Mă bucur de experiența pe care am trăit-o, mă bucur că am cunoscut acești oameni frumoși, minunați, mă bucur că v-am cunoscut pe dumneavoastră.

Am învățat să am o mai mare toleranță, tot ceea ce credeam eu despre oameni, aici mi s-a dat peste cap.”, a spus Romeo.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 12 iunie 2021–A doua parte- VIDEO. Decizie radicală a unui concurent: „Nu mă interesează prieteniile, vreau o relație și cam atât!” S-a hotărât să lupte pentru iubire!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Comanici face dezvaluiri socante despre unul dintre colegii sai! "Ar fi casatorit in Italia si are un copil!" Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea...

Florin Cîțu vedea salarii de 3000 de euro, dar, de fapt, 4,5 milioane de români trăiesc în sărăcie lucie

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 11 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Marinescu detonează bomba: "Mă despart de Maria și mă cuplez cu tine?"

Veste incredibila pentru fanii Puterea dragostei! Bianca Comanici revine in emisiune! Iata ce a declarat fosta concurenta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies