Emisiunea “Ochii din umbra”, premiata la Gala Premiilor TV Mania

Marti, 25 noiembrie, Kanal D si-a adjudecat un nou premiu in palmares. “Emisiunea ochii din umbra”, prezentata de Ernest, a fost desemnata cel mai bun reality show al anului 2014, la Gala Premiilor TV Mania.

“Sunt foarte fericit pentru acest premiu si multumesc intregii echipe pentru munca depusa in 2014. Este o onoare pentru mine sa primesc aceasta distinctie si sper ca si anul viitor telespectatorii sa se uite la Ochii din umbra! Este un proiect minunat, in care cred si in care am pus suflet”, a declarat Ernest.

Intr-un décor rustic, tipic romanesc, premiul pentru cel mai bun reality show i-a fost inmanat lui Ernest de Radu Vilcan. Evenimentul a avut loc la Sala Izvor a Teatrului Bulandra, gazda acestuia fiind actorul Marius Florea Vizante.

Ajuns la al noualea sezon “Ochii din umbra”, Ernest, ajutat de un detectiv particular, continua investigatiile amanuntite, oferind emotii puternice, urmariri ca-n filme si surprize de proportii atat celor implicati in cazurile prezentate, cat si telespectatorilor, in fiecare duminica, de la ora 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies