Prezintă:

Despre Ochii din umbra

Emisiunea “Ochii din umbra” scoate la iveala fata nevazuta a oamenilor si ii arata asa cum sunt, cu bune si cu rele. Cu ajutorul unui detectiv particular, vedeta Kanal D supravegheaza si investigheaza indeaproape o noua serie de cazuri interesante.
 
Ernest are la dispozitie acum un adevarat birou de investigatie mobil, o duba echipata cu tehnologie de ultima generatie. Senzatia ca asisti la un adevarat film de actiune este unul dintre elementele de atractie ale noului sezon “Ochii din umbra”.  "Sunt situatii care va vor tine cu sufletul la gura, cazuri incitante ce merita urmarite", marturiseste Ernest.
 
De multe ori suntem prieteni cu cineva, pe care il credem intr-un fel, iar intr-o situatie de criza ne dam seama ca persoana respectiva nu a facut decat sa ne amageasca. Specialistii nostri considera ca e mai bine sa afli adevarul, chiar daca e durerors, decat sa traiesti intr-o minciuna.
 
Prin montarea camerelor ascunse supravegherea va putea sa scoata la iveala tot felul de secrete bine pazite de unii oameni. Detectivul particular va fi scos in fata si devine el insusi un personaj, care va incerca sa explice oamenilor ce inseamna un filaj si cum se poate face acesta.
 
Evident, unele informatii nu vor putea fi facute publice, din motive obiective.
 
 
Cookies