Ella s-a întors la "Puterea dragostei"! Ce le-a mărturisit concurenților la revenire

,

Ella s-a întors la "Puterea dragostei". Concurenta a dezvăluit că a fost într-o vacanță, fără să intre în detalii.


In articol:

"Mi-a fost dor de voi", le-a spus Ella concurenților.

"Toată lumea este curioasă, unde am fost, la București, la Londra, dar este timpul meu și nu vreau să le dau satisfacția să le spun unde am fost eu în timpul meu liber", a spus Ella la testimoniale.

Povestea de dragoste a Ellei cu Jador continuă!

Ella a făcut un live în care a dezvăluit care este stadiul relației ei cu Jador. Artistul a părăsit temporar emisiunea din pricina unei probleme medicale.

"Voi veni acasă în momentul în care voi fi sigură (n.r.: că are o relație cu Jador). Eu nu mă pot descalifica pentru un om care în două zile își poate schimba opțiunea.

Dacă aș ști că el are nevoie de mine, mâine am plecat și el știe sigur, nu mai trebuie să-i spun eu. Faza cu încrederea, e totul de TV, nu e vorba de nicio încredere. Ori are pe cineva acasă, ori vrea el să o ardă așa, să fie un motiv.

Atât m-a bombardat că nu merg acasă! Nu merg acasă că nu sunt sigură. Știe ce are de făcut, în momentul de față lucrurile nu sunt prea ok, ne-am certat un pic, suntem amândoi orgolioși. Știu că sunteți curioși pentru că el a plecat din emisiune, povestea noastră a continuat și vreți să știți. Până el nu decide să vorbească prea mult, eu atât am avut de spus", a spus Ella într-un live.

Ella și Jador s-au împăcat! Au vorbit și despre sex

Ella și Jador  s-au împăcat. Au făcut anunțul într-un vlog pe canalul de YouTube al lui Jador.

"Salut, vă iubesc", le-a transmis cineva celor doi.

Jador și Ella au primit mai multe întrebări, la care au răspuns.

Utilizator: Sunteți împreună?

Jador: Da. Cum, nu suntem?

Ella: Aici, da, suntem împreună

Ella și Jador s-au împăcat și iată că se pune din nou problema unei relații de dragoste a celor doi.

Cineva l-a întrebat pe Jador, cu un limbaj obscen, dacă a făcut sex cu Ella, dar el a răspuns negativ. "Nu. Noi n-am întreținut relații sexuale, dar avem timp", a precizat Jador. 

Ella nu a exclus o relație cu Jador, fiind clar că mai are sentimente pentru acesta. "Eu am avut o iubire pentru el și se știe foarte bine, nu știu dacă o să mai fie, ce e dat să se întâmple de la Domnul se va întâmpla", a spus Ella.

De partea cealaltă, Jador a anunțat că va scoate o melodie pentru Ella, pe modelul Simina. "O să scot o melodie pentru Ella", a spus el. "Nu scoate nimic, că nu-i dau voie", a spus Ella. 

Citeste si:   Imagini incendiare cu Jador și Thalida! Au fost filmați în toaletă! VIDEO ULUITOR

Citeste si:   Andra și Bogdan Mocanu, dezbrăcați! Sexoasei brunete i s-a văzut zona intimă! FOTO

Citeste si:   Nelson Mondialu aruncă bomba: "Bianca e virgină"! Ce dovezi a prezentat tatăl lui Livian

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Nelson Mondialu, anunț uluitor despre Bianca! Ce le-a transmis rudelor acesteia

Nicolae Ciucă anunță că prețul gazelor nu poate fi controlat decât prin OUG, nici chiar când e vorba de cele extrase din Marea Neagră

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Roxana, criză de plâns la "Puterea dragostei"! E supărată pe Ricardo și a rupt prietenia cu el! Ce s-a întâmplat între ei: "M-ai trădat"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies