Eliminare surprinzătoare la „Bravo, ai stil” 2023! Concurenta care a plecat acasă în această seară: „Am făcut tot ce am putut eu mai bine”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, concurentele au avut parte de o gală eliminatorie.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, a avut loc o gală eliminatorie. Una dintre cele mai îndrăgite concurente a părăsit competiția de modă, în timp ce alte două concurente foarte bune s-au aflat în pericol de eliminare.

Eliminare surprinzătoare la „Bravo, ai stil” 2023

Astăzi, trei concurente au fost nominalizate spre eliminare. Este vorba despre Georgiana, Andreea și, spre surprinderea tuturor, Maria, care a fost aleasă de celelalte concurente. 

Din fericire, Maria și Andreea au reușit să se salveze de la eliminare dar, din păcate pentru Georgiana, procentul de 1,3% din voturile telespectatorilor n-au fost de ajuns să-i aducă salvarea și să-i păstreze locul în emisiune. 

Citește și: Alexandru Abagiu a observat imediat acest detaliu la ținuta Mariei. Juratul i-a spus imediat concurentei: „Avem o problemă”

Celelalte două concurente, Andreea și Maria, au stat mai bine la capitolul număr de voturi. Andreea a avut un procent de 29,6% voturi, iar Maria a avut un procent de 13,35% voturi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Georgiana, eliminată din competiția „Bravo, ai stil”

Din nefericire, Georgiana a părăsit competiția fenomen de modă „Bravo, ai stil” 2023, sezonul opt. După ce a fost eliminată, concurenta i-a spus Ilincăi Vandici, prezentatoarea emisiunii, că este mulțumită de evoluția ei din competiție, în special în această gală. Georgiana spune că a făcut ce a știut ea mai bine, chiar dacă rezultatul final nu a fost cel la care spera, ci o eliminare.

Citește și: Raluca Bădulescu, cucerită de momentul lui Jasmine. Nu toată lumea a fost însă mulțumită de look-ul tinerei: „Are ceva de o vulgaritate atroce”

„Îmi pare tare rău, draga mea! M-am bucurat să te cunosc. Ești minunată din toate punctele de vedere”, i-a spus Ilinca Vandici Georgianei.

„Plec cu un zâmbet pentru că totuși am simțit că, față de prima gală, de data aceasta am făcut tot ce s-a putut mai bine.

Evident, rezultatele au fost sau nu satisfăcătoare, dar știu că am făcut tot ce am putut eu mai bine”, a declarat Georgiana.