Eliminare de zile mari la Survivor România 2021. Maria Chițu părăsește competiția din Republica Dominicană

,
Maria si Zanni în fata unde decizii dificile
Cine a fost eliminat in cea de-a doua semifinala?

O nouă zi, un nou Consiliu de Eliminare la Survivor România 2021. În această seară, pentru unul dintre concurenți competiția din Republica Dominicană se va opri, chiar înainte de Marea Finală.


In articol:

A doua Semifinală Survivor România s-a încheiat, astfel a mai rămas un singur pas până la Marea Finală. Andrei Dascălu și Marius Crăciun sunt cei doi finaliști ai zilei.

Cei doi Războinici au câștigat cele două imunități puse în joc, astfel au dobândit un loc direct în Marea Finală de mâine, 10 iulie. 

Eliminare previzibilă la Survivor România în ultimul Consiliu, dinainte de Marea Finală

Un singur pas a mai rămas până la deznodământul final. Patru concurenți, însă unul va câștiga marele premiu pus în joc. 

Maria si Zanni în fata unde decizii dificile

A fost o zi intensă, plină de surprize și întorsături uimitoare. La fel ca în prima semifinală, Andrei Dascălu și Marius Crăciun au câștigat cele două imunități puse în joc și, totodată, un consiliu liniștit.

Pentru Zanni și Maria Chițu traseul de astăzi nu a fost ”pe gustul” lor, cei doi au adus puține pucte și au pierdut victoriile în fața celor doi finaliști ai zilei. 

Maria si Zanni în fata unde decizii dificile
Zanni a intrat la votul publicului

Citeste si: EXCLUSIV! Zannidache lupta cu ultimele puteri la Survivor Romania 2021 sa ajunga in Marea Finala! Iata cele mai marcante momente ale Faimosului din competitei

Publicul de acasă și-a putut vota din nou favoritul, cei pentru care liniile de vot s-au deschis în cel de-al doilea Consiliu de Eliminare sunt Zanni și Maria. Pentru unul dintre cei doi parcursul în competiția Survivor România se va încheia în această seară. 

Citeste si: EXCLUSIV TOTUL despre Maria Chițu, singura fată rămasă în competiția Survivor România 2021. Mama concurentei, dezvăluiri emoționante: „Era la limita supraviețuirii în București...”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat cine este concurentul care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului. Emoțiile ating cote maxime în lupta pentru un ultim loc în Marea Finală de mâine, 10 iulie.

Concurentul pentru care parcursul Survivor România 2021 de încheie acum și aici, în acest Consiliu de Eliminare, este Maria Chițu.

Pentru Maria Chițu competiția Survivor România se oprește aici. Publicul a decis ca ea să fie cea care părăsește competiția în cel de-al doilea Consiliu de Eliminare și ultimul. Vestea că va părăsi competiția nu a șocat-o pe Războinică, ea fiind ultima concurentă intrată în competiție din echipa Războinicilor și care a reușit să rămână în concurs în ciuda nominalizărilor pe care le-a primit de fiecare dată.

Pentru Maria Chițu competiția s-a terminat în cel de-al doilea Consiliu de Eliminare

Maria Chițu a fost demostrat că este o concurentă puternică și nu s-a lăsat afectată de răutățile concurenților, care de multe ori au afirmat că este falsă. Războinica a avut o evoluție umitoare la Survivor România și a reușit să aducă victorii uimitoare în acest timp. Însă, pentru ea competiția se oprește aici și acum.

Eliminare Maria Chitu
Ultimul salut al Mariei Chitu la Survivor

”Mă simt liniștită în momentul ăsta, nu a fost ușor, nimic din ce am trăit aici. Simt că nu mai am multe cuvinte pe care le-aș spune...tot ce aș putea să fac în momentul acesta este să mulțumesc, în primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor pentru că sunt ca o familie pentru mine, cu bune și rele.”, a spus Maria Chițu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Faimoșii și Războinicii se întorc în Republica Dominicană să-i susțină pe finaliștii de la Survivor România. Primele imagini de la aeroport

Vești bune pentru românii care au avut parte de un zbor anulat. Cum pot afla dacă vor beneficia de compensații

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EXCLUSIV Marius Crăciun, la un pas de marea finală Survivor România 2021. Detalii neștitute din viața concurentului: „La 18 ani, Marius s-a angajat la...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies