Primele declarații ale ultimilor concurenți rămași în cursa Survivor România despre eliminarea Elenei Marin. Zanni: ”Nu vreau să o lungesc despre Elena...”

,
Primele declaratii ale concurenților după eliminarea Elenei Marin
Cum privesc concurenții plecarea Elenei Marin?

Ultimii concurenți rămași în cursa Survivor România au făcut primele mărturisiri despre eliminarea imprevizibilă a Elenei Marin din competiția din Republica Dominicană.


In articol:

Pentru Elena Marin parcursul în competiția Survivor România s-a încheiat în Consiliul de Eliminare de seara trecută. În urma voturilor publicului, Faimoasa a părăsit competiția pe ultima sută de metri înainte de Marea Finală de sâmbătă, 10 iulie.

Ultimii concurenți rămași în cursa spre Marea Finală au făcut primele declarații despre plecare Elenei Marin, concurentă care se afla în competiție încă de la linia de start.

Primele declarații ale concurenților de la Survivor România după eliminarea Elenei Marin

Elena Marin, ultima veterană rămasă în competiția din Republica Dominicană a părăsit concursul după un parcurs excepțional în show-ul Survivor România. Publicul de acasă a decis soarta Faimoasei înainte de Marea Finală. În Semifinala de seara trecută, Elena Marin s-a luptat din răsputeri pentru a-și rezerva un loc în etapa următoare a competiției. Aflată în fața deciziei publicului, ultima fată rămasă din echipa Faimoșilor nu a putut fi salvată, astfel, Elena a părăsit Survivor după șase luni petrecute în jungla dominicană, în care și-a depășit limitele, a învățat să conviețuiască departe de casă, în condiții nefavorabile, în care lipsa hranei a jucat un rol dramatic.

Primele declaratii ale concurenților după eliminarea Elenei Marin
Începe un nou joc pentru imunitate

După plecarea Elenei din competiție, Daniel Pavel i-a întrebat pe ultimii concurenți rămași în cursa spre Marea Finală cum văd plecarea Faimoasei, pe ultima sută de metri.

Zanni a fost destul de dur în afirmații, deși Elena Marin i-a fost coechipieră și au petrecut șase luni împreună în jungla dominicană, ranchiuna nu a fost lăsată laoparte nici în aceste momente crâncene pentru ultima concurentă rămasă în concurs din echipa roșie. Divergențele dintre ei nu s-au ameliorat, iar plecarea Faimoasei nu l-a afectat în niciun fel pe Zanni.

Primele declaratii ale concurenților după eliminarea Elenei Marin
Elena nu se astepta sa părăseasca competiția iniante de Marea Finala

”Domnul Dan, cum am fost mereu sincer, nu o să-mi schimb acum părerea după cum bate vântul, eu pe Elena am luat-o la recompensa care a fost pentru că am vrut să fac un gest de imparțialitate,

în niciun caz nu prietenie între mine și ea. Am susținut mereu și susțin în continuare...eu nu am fost de acord cu atitudinea ei, cu caracterul ei, cu ce a făcut aici. Numai eu știu și cei care au fost aici, ce am simțit și ce am îndurat.”, a spus Zanni.

Maria a fost destul de afectată de plecarea Elenei, mai ales că, cele două legase o frumoasă relație de prietenie pe final de competiție.

Acestea împărțeau chiar și baraca pentru a putea dormi împreună, după ce au intrat în vizorul băieților care au încercat să le destabilizeze psihic.

”Mă doare când vad câte insulte se aduc la adresa Elenei. Așa este, și-a dorit să meargă mai departe, nu vad nimic rău în ați dori, că nu a putut mai mult să arate pe sportiv, asta nu o face o persoană rea, în niciun caz nu a încercat să manipuleze pe nimeni aici, nu a încercat să facă strategii, așa cum au încercat alții în competiție. Pentru mine a fost un exemplu Elena și sunt sigură că și pentru alte femei.”, a spus Maria Chițu după plecarea Elenei Marin.

Eliminarea Elenei Marin a șocat pe toată lumea, ea fiind în competiție de la linia de start și a demosntrat că este o femeie extrem de puternică, a reușit să facă față răutăților din concurs și să nu cedeze sub nicio formă.

Primele declaratii ale concurenților după eliminarea Elenei Marin
Elena Marin a fost eliminată în prima Semifinala

Consiliu de Eliminare: Cine va părăsi competiția în cea de-a doua Semifinală?

Un nou Consiliu de Eliminare va avea loc în această seară. Publicul își va putea vota favoritul și totodată, îl va putea propulsa în cursa pentru Marea Finală de mâine, 10 iulie.  Concurenții se vor duela într-un nou joc pentru imuniate, iar miza este Colanul de imunitate, care îi va asigura câștigătorului un consiliu liniștit și lipsit de orice pericol. De asemenea, Consiliul din această seara va fi tot în regim de Live, astfel publicul își va putea vota favoritul în timp real.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online ”Survivor România”- Ediția de vineri, 9 iulie 2021 - VIDEO. A doua semifinală Survivor România 2021!

Rata de incidență în fiecare localitate din Ilfov

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

EXCLUSIV Marius Crăciun, la un pas de marea finală Survivor România 2021. Detalii neștitute din viața concurentului: „La 18 ani, Marius s-a angajat la...”

EXCLUSIV! Zannidache lupta cu ultimele puteri la Survivor Romania 2021 sa ajunga in Marea Finala! Iata cele mai marcante momente ale Faimosului din competitei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies