Elena Marin se accidentează pe traseu la Survivor România 2021. Ce se întâmplă cu Faimoasa? Ce concurent va fi eliminat? Urmăriți o nouă ediție incendiară, ASTAZI, 4 iulie, de la 20:00, la Kanal D!

,

Ediția de duminică, 4 iulie, a emisiunii Survivor România 2021 se anunță una plină de tensiuni și momente emoționante. Cine va părăsi competiția?


In articol:

Duminică se anunță o ediție palpitantă la Survivor România, de la ora 20:00, în care Războinicii și Faimoșii se vor confrunta din nou într-un joc extrem de dificil.

Citeste si: Maria a decis! Cine este în pericol de eliminare în cel de-al treilea consiliu de nominalizare la Survivor România 2021

Surpriză pentru concurenții de la Survivor România 2021

Multe emoții în ediția de duminică a emisiunii Survivor România 2021. Concurenții vor intra pe traseu în jocul pentru recompensă al săptămânii și vor lupta cu toate forțele pentru a obține victoria.

Elena, Zanni, Marius, Albert și Maria se vor afla din nou față în față pe traseul de la Survivor România 2021, aceștia luptând de această dată pentru un premiu de suflet în jocul de recompensă.

Citeste si: Marius Crăciun a decis! Pe cine vrea să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

Dincolo de tensiunile dintre concurenți, aceștia se vor lupta pe traseu pentru jocul de recompensă, însă înainte de intra pe traseu, Daniel Pavel le va face o surpriză de proporții concurenilor și le va dezvălui miza incredibilă a ultimului joc din această săptămână.

In ultima zi a săptămânii, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pe un traseu dificil la Survivor Romania 2021, pentru o miză extrem de importantă și de motivantă.

Citeste si: Elena Marin, nominalizare neașteptată! Concurenții de la Survivor România 2021 au rămas șocați de decizia Faimoasei. Pe cine vrea să trimită acasă?

Pe traseul de mâine, Elena Marin va fi plină de energie și va lupta cu toate forțele pentru a câștiga, însă concurenta a are parte de ghinion în meciul de recompensa de la Survivor România, pentru că se accidentează.  

Meciul de recompensa de la Survivor România are o miză importantă pentru concurenți. Concurentii dau totul pe traseu, pentru a câștiga premiul special. 

Concurenții de la Survivor România 2021 vor juca mâine seară ultimul joc al săptămânii, jocul de recompensa, care este foarte special pentru Faimoși și Războinici.

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Săptămâna Survivor România 2021 este aproape de final, ceea ce înseamnă că urmează un nou consiliu de eliminare în care un concurent va părăsi competiția. 

Cine va câștiga jocul de recompensă, dar și cine va părăsi competiția Survivor România 2021, poți afla urmărind ediția de duminică a emisiunii, difuzată la Kanal D, de la ora 20:00!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Zeynep, vis implinit

Armata Iranului a atacat cu rachete și drone fieful kurzilor din nordul Irakului

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Încă o despărțire neașteptată în Casa iubirii! Emanuel și Andreea ajung în pragul separării definitive! „E vorba despre un trecut pe care eu nu pot sa-l accept” Aflați ce se va...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies