El este băiatul care s-a înecat în Costinești - Urma să se căsătorească - Luni au murit 3 persoane pe litoralul românesc

,
tanarul care s-a inecat la costinesti

Tânărul care a murit înecat în Costinești

Încă o zi neagră pe litoralul românesc. Un băiat de doar de 25 de ani s-a înecat, marți dimineață, în stațiunea Costineşti.


In articol:

Un bărbat în vârstă de 25 de ani s-a înecat, marți dimineață, în stațiunea Costineşti. Tânărul a fost scos inconştient din apă, de către alți turiști de pe plajă, iar manevrele de resuscitare n-au avut niciun rezultat.

Citeste si: Un salvamar a murit în Eforie Nord, în timp ce încerca să salveze un turist- Este steag roșu, după ce 3 oameni și-au pierdut viața într-o zi

Cine era tânărul

Eduard Rusu avea 25 de ani şi era din judeţul Suceava. Marţi dimineaţă, el a intrat în mare, chiar dacă era pus steagul roşu, ceea ce înseamnă ”Pericol de înec, scăldatul interzis”.

Tânărul își ceruse în căsătorie iubita în luna aprilie şi trăiau o frumoasa poveste de iubire. Eduard şi Gabriela erau foarte fericiţi şi se pregăteau de nuntă.

tanarul care s-a inecat la costinesti

Eduard s-a aventurat astăzi în mare, fără să respecte indicațiile salvamariilor și nu a conștientizat pericolul la care se supune. La un moment dat, tânărul în vârstă de 25 de ani nu a mai reușit să iasă din apă, astfel că a fost scos de turiștii care se aflau pe plajă și care au sunat la numărul de urgență 112.

La locul tragediei s-au prezentat un echipaj SMURD B şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse nu a mai putut fi salvat.

Luni 3 persoane au murit în valurile mării, unul dintre ei salvamar

Luni, alte trei persoane s-au înecat în mare: un tânăr la Saturn, un salvamar şi un turist pe care a încercat să-l salveze, la Eforie Nord.

Cei doi bărbați din Ialomița și Dâmbovița s-au înecat în mare luni, în Eforie Nord. Unul dintre aceștia era salvamar.

Conform ISU Constanța, cei doi au fost scoți la mal din mare de către salvamari, în stațiunea Eforie Nord. La locul tragediei au intervenit echipaje ale SMURD și SAJ Constanța.

Tot ieri, dimineață, un alt tânăr, din Iași, s-a înecat în zona stațiunii Saturn.

„Când este arborat steagul roşu, lumea nu are voie deloc în apă. Este interzis pentru că sunt curenţi puternici, valuri mari, sau poate chiar invazii de meduze. Steagul galben ne arată că marea este mai liniştită, dar intrarea în apă este recomandată doar celor ce ştiu foarte bine să înoate. Turiştii nu prea ascultă de sfaturi, alţii nu ştiu de aceste reguli. Mergem la ei, le explicăm şi încercăm să-i convingem. Am avut cazuri multe, mergem după ei în larg, nu au nici o treabă. În general, oamenii în vârstă se aventurează la apă adâncă”, a declarat Vlad, un salvamar din Mamaia.

Citeste si: Cine era salvamarul care a murit în timp ce încerca să salveze un turist de la înec, în Eforie Nord. Sorin avea 48 de ani

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este tânărul în vârstă de 25 de ani care a murit înecat în stațiunea Costinești, în această dimineață

Datoriile sufocă afacerile: Peste 4.200 de societăți comerciale şi PFA au intrat în insolvenţă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Un salvamar a murit în Eforie Nord, în timp ce încerca să salveze un turist - Este steag roșu, după ce 3 oameni și-au pierdut viața într-o zi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies