Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Publicul a decis: Ei sunt "Favoritii saptamanii"! Iata cum au reactionat concurentii dupa aflarea verdictului incredibil!

Dupa cateva momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.


In articol:

Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Publicul a decis. Fanii emisiunii au decis cine sunt favoritii saptamanii! Cei doi lideri vor face jocurile in casa dragostei, iar ceilalti concurenti sunt nevoiti sa accepte acest lucru, fie ca le place sau nu. Andreea Mantea a anuntat favoritii din aceasta saptamana si toata lumea i-a aplaudat. Ei sunt concurentii care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in Gala de maine.

Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Publicul a decis: Ei sunt "Favoritii saptamanii"!

Desi initial Andreea Mantea a vrut sa le dezvaluie concurentilor direct cei doi favoriti ai saptamanii, aceasta s-a razgandit si a preferat sa mai mentina suspansul cateva momente, spunandu-le mai intai care au fost cei mai votati concurenti.

Astfel, la alegerea concurentilor, Andreea Mantea a dezvaluit care sunt cele mai votate trei fete si anume: Ella, Andreea Pirui si Bianca. In vreme ce in tabara baietilor cei mai votati trei au fost: Livian, Gabriel si Marius.

Citeste si: Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, o noua interventie estetica! Tanara a suportat totul fara anestezie! Iata cum a fost surprinsa!

Citeste si: Ramona de la "Puterea dragostei", accidentare grava! Iata ce a patit concurenta si cum i-a alinat durerea Gabriel!

In cele din urma, Andreea Mantea a anuntat cine au fost desemnati de catre public "Favoritii Saptamanii". Astfel dintre cele trei fete, "Favorita Saptamanii a fost aleasa Ella, iar dintre cei trei baieti, cel care a intrat in cursa pentru premiul de 1500 de euro a fost Gabriel, spre surprinderea tuturor. Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies